15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Reklameartikler

Tryk de passende reklameartikler til enhver anledning

Reklameartikler med logo er populære give-aways, som gør, at kunderne kommer i kontakt med dit mærke, og at loyaliteten over for det styrkes uanset om som strøartikler til messestanden, som give-aways efter kundemøder eller som reklamegaver af høj kvalitet ved særlige anledninger. Der findes mange forskellige anledninger, hvor du kan bruge reklameartikler med tryk. På messer eller interne arrangementer er praktiske kuglepenne eller slik populære strøartikler til erhvervelsen af potentielle nye kunder. Stilfulde gaver som powerbanks eller termoskrus kan bruges som en tak til eksisterende kunder ved særlige mærkedage. Et er helt sikkert: Hvis du får trykt passende reklameartikler, styrker du bekendthedsgraden af dit mærke ved enhver lejlighed.

Små gaver med en stor effekt

Reklameartikler er det rigtige valg som en lille opmærksomhed efter en succesfuld rådgivningssamtale eller som en lidt større værdsættelse af lang tids kundeloyalitet. For den dag, kunden kommer i kontakt med dine reklameartikler, bliver han bevidst eller ubevidst mindet om den succesfulde samtale eller forretningsforbindelse. At få trykt og give reklameartikler som gave betyder således at skabe en bevidsthed om mærket og at styrke kundebindingen vedvarende dag for dag.

Få trykt mange forskellige reklameartikler

Det behøver ikke altid kun være ekstern kommunikation! Reklameartikler med logo kan bruges på mange forskellige måder til mange forskellige anledninger. Få f.eks. trykt kopper som reklameartikel, sørg også ved møder med forretningsforbindelser for en ensartet og professionel optræden af din virksomhed. Denne ensartethed og professionalitet kan du videreføre med USB-stik med dit logo til medarbejdere og kunderådgivere. Eller du får trykt reklameartikler til den næste messe og fortsætter efterfølgende med at bruge dem internt. Ikke kun kunderne ved din outdoor-messestand bliver glade for liggestole i et attraktivt design, men også dine medarbejdere i frokostpausen.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind