Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

USB-stik

KVALITETSGAVER IKKE KUN TIL TEKNIKNØRDER

USB-stik er i dag et uundværligt værktøj til at gemme data eller at overføre dem helt ukompliceret (også uden at bruge internettet) fra en enhed til en anden. På den måde giver du et give-away til dine kunder eller messegæster, som der ikke kun er tekniknørder, der glæder sig over: USB-stik er praktiske hjælpere og ægte allroundtalenter, der kan bruges på kontoret, hjemme eller undervejs. Med øjet eller hullet kan USB-stik med logo nemt fastgøres på nøglebundtet, så man altid har dem ved hånden.

Har du nogensinde overvejet at lægge dine handouts og præsentationer ved møder, konferencer eller workshops direkte på nogle USB-stik med logo til deltagerne? På den måde skaber du en unik gave, som helt sikkert bliver husket og brugt i lang tid. Med en hukommelse på 4 GB er der plads til en hel del materiale, uanset om det er musik- og videofiler, billedgallerier eller dokumenter.

FÅ TRYKT USB-STIK MED STIL

I vores sortiment finder du USB-stik af høj kvalitet i forskellige udførelser: De to varianter i et metallic-blankt look bliver takket være deres lasergraverede logo til flotte blikfang. Mens USB-stikket metallic består af plast og har en drejeledslås af aluminium, byder USB-stikket nøgle på et usædvanligt udseende i form af en nøgle. Et andet eksemplar har en tredimensionel finish og får sat dit motiv særlig godt i scene takket være en buet overfladebelægning. Hvis du ved udformningen af dine elektroniske hjælpemidler ønsker endnu mere individualitet, kan du vælge forskellige farver til dine USB-hukommelsesstik. Bl.a. er der påfaldende farver som grøn, orange og rød, men også mere diskrete som f.eks. hvid. Varianterne i sølv og sort bliver til en stilfuld gave takket være deres elegante touch. I øvrigt: Hos os kan du også bestille powerbanks med tryk. Kombineret med USB-stik giver du dine kunder, gæster eller medarbejdere to praktiske reklameartikler samtidig.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind