Labels på rulle

FÅ TRYKT LABELS PÅ RULLE TIL MANGE FORSKELLIGE FORMÅL

Der er masser af muligheder, hvis man bruger selvklæbende labels på rulle. Du kan bruge klistermærkerne som adresselabels, industrilabels eller til at lime dem på leverancer til dine kunder. Påfaldende designede labels med tryk kan desuden indeholde vigtige informationer (som f.eks. advarselsoplysninger eller apparatmarkeringer), som skal ses og overholdes. Til dette formål er vores selvklæbende labels neon meget velegnede. Disse labels på rulle holder på næsten ethvert underlag og kan nemt fjernes fra folien. Derfor er det slet ikke noget problem hurtigt at påsætte klistermærkerne på glas, flasker, emballager eller netop som adresse- og forsendelseslabels.

LABELS PÅ RULLE SOM REKLAMEFLADE

Det er først dit trykmotiv, der definerer anvendelsen af de klæbende folier. Få trykt dine kontaktoplysninger på vores labels på rulle, og omdan klistermærkerne således til adresselabels. De selvklæbende labels kan også forsynes med produktoplysninger, så du på den måde hurtigt og ukompliceret kan markere dine varer. En anden populær mulighed er at bruge dem som reklameflade. Du kan få trykt rullelabels helt klassisk med dit firmalogo. Der er sådan set ingen grænser, uanset om det skal være en tekst eller et designet motiv. Dit logo, påfaldende reklamebudskaber, attraktive billeder eller sjove citater og slogans - med labels på rulle med tryk har du et effektivt middel til brug som reklame for dit mærke.

MANGE FORSKELLIGE ANVENDELSESMULIGHEDER TIL LABELS PÅ RULLE

Hos os kan du vælge mellem labels på rulle og selvklæbende labels neon. Vi trykker gerne dit firefarvede motiv på rullelabels. Du har således meget designfrihed og kan også tilpasse baggrundsfarven af dit design i trykfilerne. Vores selvklæbende labels i signalfarver kan trykkes med neon-gul og ensfarvet. Uanset om til påfaldende reklamekampagner eller som alarmerende klistermærke til farligt gods springer neonklistermærkerne straks i øjnene. Vi tilbyder rullelabels i mange forskellige former og størrelser. Alt efter anvendelsesformål kan du ved dine labels ud over standardformaterne vælge mellem runde, ovale, kvadratiske eller firkantede specialformater. Og hvis du ønsker at få trykt dine labels på rulle i fire farver, kan du vælge forskellige papirtyper: Hvidt struktureret papir og varianten Classic bestrøget er velegnet til bøjede flader, dvs. ideelle som flaske- og vinetiketter, men også som vare- og emballageetiketter. Vandresistent transparentpapir er meget tyndt og udviser en høj gennemsigtighed, mens du bør vælge offsetpapir, hvis du efterfølgende selv vil stemple eller trykke på de selvklæbende labels eller forsyne dem med tekst.