15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Labels på rulle

FÅ TRYKT LABELS PÅ RULLE TIL MANGE FORSKELLIGE FORMÅL

Der er masser af muligheder, hvis man bruger selvklæbende labels på rulle. Du kan bruge klistermærkerne som adresselabels, industrilabels eller til at lime dem på leverancer til dine kunder. Påfaldende designede labels med tryk kan desuden indeholde vigtige informationer (som f.eks. advarselsoplysninger eller apparatmarkeringer), som skal ses og overholdes. Til dette formål er vores selvklæbende labels neon meget velegnede. Disse labels på rulle holder på næsten ethvert underlag og kan nemt fjernes fra folien. Derfor er det slet ikke noget problem hurtigt at påsætte klistermærkerne på glas, flasker, emballager eller netop som adresse- og forsendelseslabels.

LABELS PÅ RULLE SOM REKLAMEFLADE

Det er først dit trykmotiv, der definerer anvendelsen af de klæbende folier. Få trykt dine kontaktoplysninger på vores labels på rulle, og omdan klistermærkerne således til adresselabels. De selvklæbende labels kan også forsynes med produktoplysninger, så du på den måde hurtigt og ukompliceret kan markere dine varer. En anden populær mulighed er at bruge dem som reklameflade. Du kan få trykt rullelabels helt klassisk med dit firmalogo. Der er sådan set ingen grænser, uanset om det skal være en tekst eller et designet motiv. Dit logo, påfaldende reklamebudskaber, attraktive billeder eller sjove citater og slogans - med labels på rulle med tryk har du et effektivt middel til brug som reklame for dit mærke.

MANGE FORSKELLIGE ANVENDELSESMULIGHEDER TIL LABELS PÅ RULLE

Hos os kan du vælge mellem labels på rulle og selvklæbende labels neon. Vi trykker gerne dit firefarvede motiv på rullelabels. Du har således meget designfrihed og kan også tilpasse baggrundsfarven af dit design i trykfilerne. Vores selvklæbende labels i signalfarver kan trykkes med neon-gul og ensfarvet. Uanset om til påfaldende reklamekampagner eller som alarmerende klistermærke til farligt gods springer neonklistermærkerne straks i øjnene. Vi tilbyder rullelabels i mange forskellige former og størrelser. Alt efter anvendelsesformål kan du ved dine labels ud over standardformaterne vælge mellem runde, ovale, kvadratiske eller firkantede specialformater. Og hvis du ønsker at få trykt dine labels på rulle i fire farver, kan du vælge forskellige papirtyper: Hvidt struktureret papir og varianten Classic bestrøget er velegnet til bøjede flader, dvs. ideelle som flaske- og vinetiketter, men også som vare- og emballageetiketter. Vandresistent transparentpapir er meget tyndt og udviser en høj gennemsigtighed, mens du bør vælge offsetpapir, hvis du efterfølgende selv vil stemple eller trykke på de selvklæbende labels eller forsyne dem med tekst.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Labels på rulle"

Hvordan bortskaffer jeg postkort som er tilovers eller forældet efter afslutning af en reklamekampagne?

Måske bliver du overrasket af vores svar. Hvis du har valgt en individuel finish til dine post- eller invitationskort skal disse bortskaffes som restaffald og må ikke komme i papiraffaldet. Nu spørger du dig måske hvad dette så betyder for bortskaffelsen af fotos - ja, for dem gælder det samme. Papir med en overfladebelægning bør aldrig bortskaffes med papiraffaldet.

I hvilke former og dimensioner kan jeg få labels?

Principielt er der ingen grænser for dine designideer. Hvis du vælger at bruge den frie formateringsmulighed kan du realisere formater fra 5 og op til 21 cm både i højden og i bredden. Runde og ovale formen kan vælges som standard, ligesom kvadratiske eller de kendte papirstørrelser i A-formater. Men du kan også vælge specielle formater.

Hvad betyder etiketters løberetning og hvordan kan jeg tage indflydelse på denne?

Grundlæggende skelner man mellem indvendigt (etiketterne befinder sig på indersiden af rullen) og udvendigt opspolede etiketter. Ved den sidstnævnte mulighed klæber etiketterne på ydersiden af rullen.

Når du bestiller kan du oplyse etiketternes udløbsretning og nøjagtige placering på banerne. Det gør du ved at klikke på informations-symbolet ved siden af udløbsretning på artiklens beskrivelsesside efter at du har valgt artiklen og formatet. Der forklarer vi dig, hvordan du afslutter din etiketopsætning: Du kan vælge mellem:

  • Underkant først minus 90 graders drejning
  • Overkant først 90 graders drejning
  • Ordbegyndelse først 180 graders drejning
  • Ordslut først 0 graders drejning

Hvad bruges etiketter oftest til?

Der findes et utal af anvendelsesmuligheder for labels - fx følgende:
  • som adresseetiketter,
  • til anvendelse i en håndetiketteringsmaskine,
  • til anvendelse i fødevareindustrien til etikettering af alkoholholdige drikkevarer eller honningglas.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind