Flag

TRYK FLAG I LILLE OG STORT FORMAT

Fra små vinduesflag og mellemstore vingeformede, firkantede eller dråbeformede beachflag til store eventflag og flag til hejsning. I vores udvalg af flag finder man det passende flag til enhver anledning. Vi trykker flag med dit ønskede motiv og leverer efter ønske også det passende holdersystem med.

TRYK BEACHFLAG - SÅ HAR DU ET BLIKFANG

Foran forretningen i gågaden, messestanden i hallen eller strandcaféen ved promenaden: Individuelle dråbeformede beachflag er et blikfang inden- og udendørs! Dit beachflag kan du hos os bestille i fire forskellige størrelser: S, M, L og XL. Enten som kompletsystem, dvs. med metalplade som fod, stang og trykt beachflag, eller kun selve flaget. På den måde er du altid fleksibel og kan tilpasse motivet ved tryk af flere flag til dine aktuelle behov. Det praktiske ved vores beachflag er: De kan vaskes og stryges.

FLAG TIL HEJSNING

Den helt store optræden kræver et flag til hejsning. Uanset om med eller uden mast kan du brande dit firmaområde eller vække opsigt ved arrangementer. Vores flag til hejsning fås med to snørehuller, men eller uden udligger, i fem forskellige størrelser eller i dit individuelle ønskeformat.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Flag"

Kan jeg bestille specialstørrelser?

Du kan frit vælge størrelsen. Du kan vælge størrelser mellem minimum 100 x 50 cm og maksimum 500 x 300 cm.

Kan jeg få rigtig store flag?

Med en længde på 4 meter er vores flag et rigtigt opsigtsvækkende blikfang på enhver flagstang. Kun vores Beachflags i XL-størrelse er større, med op til 4,5 m længde.

Hvilken trykmetode anvendes til tryk af flag?

Til tryk på flagstoffet sker det ved hjælp af sublimationstryk, også kendt som transfertryk. Ved denne trykmetode ændres tilstanden af et fast stof under et tilstrækkeligt højt tryk og tilstrækkelig varme til gasformet tilstand det sublimerer. Ved denne metode inddampes farven, hvorfor tekstilet er særlig godt egnet til udendørs brug. Forbindelsen mellem farve og tekstilet muliggør en lang holdbarhed overfor UV-stråling og vejret.

Hvilken opløsning er nødvendig for at opnå et godt trykresultat?

For at opnå et optimalt trykresultat på dit flag skal vi bruge en opløsning af det originale billede på mindst 150 dpi. Hvis dit design opfylder dette krav er du snart stolt ejer af et flag med påtryk i højeste kvalitet.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind