Flag

TRYK FLAG I LILLE OG STORT FORMAT

Fra små vinduesflag og mellemstore vingeformede, firkantede eller dråbeformede beachflag til store eventflag og flag til hejsning. I vores udvalg af flag finder man det passende flag til enhver anledning. Vi trykker flag med dit ønskede motiv og leverer efter ønske også det passende holdersystem med.

TRYK BEACHFLAG - SÅ HAR DU ET BLIKFANG

Foran forretningen i gågaden, messestanden i hallen eller strandcaféen ved promenaden: Individuelle dråbeformede beachflag er et blikfang inden- og udendørs! Dit beachflag kan du hos os bestille i fire forskellige størrelser: S, M, L og XL. Enten som kompletsystem, dvs. med metalplade som fod, stang og trykt beachflag, eller kun selve flaget. På den måde er du altid fleksibel og kan tilpasse motivet ved tryk af flere flag til dine aktuelle behov. Det praktiske ved vores beachflag er: De kan vaskes og stryges.

FLAG TIL HEJSNING

Den helt store optræden kræver et flag til hejsning. Uanset om med eller uden mast kan du brande dit firmaområde eller vække opsigt ved arrangementer. Vores flag til hejsning fås med to snørehuller, men eller uden udligger, i fem forskellige størrelser eller i dit individuelle ønskeformat.