Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Beachflag

BEACHFLAG MED TRYK: FÅ MERE OPMÆRKSOMHED TIL DIN SHOP

Mere fremtrædende kan man næsten ikke fremvise sin indgang: Et beachflag tiltrækker masser af blikke blot på grund af dets usædvanlige størrelse og gør således forbipasserende til mulige kunder. Med en højde på flere meter rager flagene ud over de fleste andre reklameformer og kan således ses fra lang afstand. Disse reklamegiganter fås ikke kun som dråbeformede beachflag, de kan også være udformet som vingeformede eller firkantede beachflag og viser således flaget i deres helt egen form. Men ikke kun butikker kan bruge beachflag med tryk som blikfang. Reklameflagene bestilles også gerne til arrangementer, informationssteder og messestande. De bruges der, hvor man gerne vil præsentere informationer på en synlig måde.

BEACHFLAGMODELLER OG -STØRRELSER

Vores beachflag fås i forskellige størrelser: Allerede den mindste model på ca. to meter tiltrækker opmærksomhed. Til specielle opgaver som f.eks. store udendørs arrangementer med mange besøger er L- og XL-varianterne med en højde op til flere meter særlig velegnede. Alle varianter fås som praktiske systemer, som nemt kan transporteres og indeholder alle nødvendige komponenter, bl.a. støttefoden, fastgørelsesmaterialet og selvfølgelig selve flaget. Det kan dog også bestilles enkeltvist, så du kan skifte mellem forskellige motiver. Uanset om du får trykt dit beachflag med dit firmalogo, et sommer- eller vintermotiv, disse imponerende flag står i fokus ved enhver anledning. Den solide støttefod sørger for, at beachflaget ikke vælter. Derudover kan du få yderligere vægt på støttefoden ved at fylde en tubevægt med vand eller sand. Vi tilbyder også passende dyvler, som sørger for bedre stabilitet på sand eller sne.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind