Bogmærke

FÅ TRYKT BOGMÆRKER MED LOGO

Findes der noget, der er dejligere end at tage en god bog i hånden om aftenen og hygge sig i ens yndlingslænestol? Man glemmer tiden og læser side efter side i romanen, men på et tidspunkt er det tid til at lægge bogen til side. Her kommer bogmærkerne ind i billedet. De almindelige bogmærker hører til gruppen af ilægningsbogmærker. De rager ud af bogen foroven og kan dekoreres alt efter ønske. Men der findes andre muligheder end de enkle "sidehuskere". Brug personaliserede bogmærker som reklamemidler, og uddel dem til dine potentielle kunder! Det er der ikke kun bogorme, der kommer til at glæde sig over!

BOGMÆRKEVARIANTER

Hvis du vil få trykt et bogmærke, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi får dit ønskede design ned på papiret. Vælg, om du ønsker et kort eller et lidt længere bogmærke - i øjeblikket er der to mulige formater - og vælg blandt et stort udvalg af forskellige papirkvaliteter. Du har forskellige valgmuligheder, der er alt fra kunsttrykpapir og Chromolux-perlemorskarton til miljøvenligt genbrugspapir. Ud over papirets type er også dets tykkelse samt dets finish en valgmulighed, der bruges ofte. Få trykt personaliserede bogmærker, som har en filmlaminering, eller som har fået en sidste finish med UV-lak. Uanset om mat eller blank, vi omsætter dine forestillinger til praksis og det allerede ved meget små oplag.

DESIGN BOGMÆRKER: IDEER OG TIPS

Vi trykker bogmærker som standard med dobbeltsidet farvetryk (4/4) , så du har frit valg, hvad designet angår. Hvis en side skal forblive tom, så lader du bare den anden side stå tom i dine trykfiler. For at opnå et særlig godt resultat bør du oprette filen efter vores definitioner. Bogmærker med tryk kan med fordel bruges som reklamegaver. Et sjovt citat, som handler om emnet læsning, forstærker budskabet, som du kan formidle med dette reklamemiddel. Det personaliserede bogmærke bruges nogle gange også på helt andre måder og som alternativ til almindelige visitkort. Specialformatet springer straks i øjnene og bliver husket i lang tid. Få trykt dine bogmærker allerede i dag, og giv dine kunder på den måde en både praktisk og usædvanlig lille opmærksomhed.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind