Stilladsbanner

FÅ TRYKT ET STILLADSBANNER, OG BRUG LEDIGE FLADER TIL REKLAMER

Også i den digitale tidsalder er udendørsreklamer effektive. Hvor mange forbipasserende du når ud til med dit reklamebudskab, afhænger selvfølgelig af stedet. Man kan booke flader på steder med mange mennesker for at øge kendskabet til ens eget mærke, hvilket dog kan blive ret dyrt. I byggebranchen findes der et godt og billigt alternativ: Brug stilladser og byggepladshegn på din byggeplads til dine reklamer. Et trykt stilladsbanner kan med fordel fastgøres på standardbyggestilladser i øjenhøjde eller i hvert fald i en højde, hvor man kan se dit reklamebudskab. Hvis du får trykt et stilladsbanner, kan du også bruge det som skærm for byggepladsen og for at give den et lidt bedre udseende. Dertil kan man også bruge vores trykte bannere til byggepladshegn. Til trykket af disse presenninger har du ikke engang brug for færdige trykfiler, men kan designe bannere til byggepladshegn online.

FÅ TRYKT ET STILLADSBANNER - VÆLG DET PASSENDE FORMAT

Hvis du ønsker at få trykt et stilladsbanner, kan du bestille enkelte presenninger eller også flere med det samme motiv. I den forbindelse kan du vælge mellem forskellige størrelser til standardstilladser. Få f.eks. trykt en hel presenning til forsiden af stilladset, eller vælg en halv forsidepresenning, som kan fastgøres mellem gulvets underkant og gelænderstangen. Et blikfang er også et stilladsbanner til siden, som rækker hen over to stilladsetager. Men hvis du får trykt et stilladsbanner, kan du også selv fastlægge størrelsen af dine stilladsreklamer: Med vores funktion frit formatvalg kan du efter eget ønske få trykt individuelle presenninger i størrelserne 100 x 100 cm til 400 x 200 cm.

FASTGØRELSESMULIGHEDER FOR ET STILLADSBANNER

Hvis du får trykt et stilladsbanner, råder disse for oven og for neden over en kantforstærkning ved hjælp af en hulsøm, valgfrit med en diameter på 6 eller 12 centimeter. På den måde kan man trække presenningerne over stilladsets stænger. Vi anbringer desuden snørehuller under og over hjørnerne, så dit stilladsbanner kan fastgøres nemt. Disse vejrfaste snørehuller befinder sig på hulsømmens svejsesøm. Derudover har du mulighed for at bestille et spændegjordesæt sammen dit presenningtryk. På den måde kan det trykte stilladsbanner ikke kun fastgøres på ét sted, men også fjernes og flyttes helt ukompliceret. Men du kan selvfølgelig også bruge kabelbindere.

MATERIALIER TIL ET STILLADSBANNER

Hvis du får trykt et stilladsbanner, kan du vælge mellem PVC og mesh som materiale. Begge er uden problemer velegnet til udendørsbrug, fordi de er absolut vejrfaste. Også dit reklamebudskab er beskyttet, for i digitaltrykket af høj kvalitet påtrykkes dit motiv med vandfaste UV-farver. Også hvis der kommer snavs på stilladspresenningerne pga. regn eller arbejdet på byggepladsen, kan de meget nemt rengøres ved at vaske dem. Takket være den netagtige struktur af materialet kan der trænge vind igennem disse presenninger af mesh, så de kan klare kraftig vind. Hvis dit stillads befinder sig et sted, hvor der blæser meget, bør du få trykt et stilladsbanner af dette materiale.

Hvis du ønsker at få trykt et stilladsbanner, så trykket fungerer som uigennemsigtig skærm for din byggeplads, anbefaler vi et afblændingsbanner som materiale. Pga. det indlejrede mellemlag kan man for det første ikke kigge igennem reklamepresenningen, og for det andet skinner motiverne på bagsiden ikke igennem. Du kan endda bestille dobbeltsidet trykte PVC-presenninger med en størrelse efter eget ønske.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind