Lommekalendere (4/4)

LOMMEKALENDERE SOM PRAKTISKE GAVER

Vores lommekalendere med tryk på begge sider passer perfekt ind i lommen og i pengepungen. En perfekt gave: lille, handy og praktisk. På den måde kan dine kunder altid hurtigt få et overblik over årets gang og se din virksomheds logo og typiske farver. I lommekalenderen er der for hver måned en lille boks, hvor dagene er anordnet overskueligt efter uger med angivelse af den pågældende kalenderuge. Således kan man hurtigt slå op, hvilken ugedag det er på de forskellige datoer. Når du får trykt lommekalendere, er der to forskellige formater, du kan vælge imellem: 8,5 x 5,5 cm og 9 x 5 cm. Dit motiv trykkes i den forbindelse på stabilt 400 g/m² papir, og der påføres filmlaminering på begge sider. Hvis du foretrækker en endnu mere robust model, anbefaler vi lommekalendere af plast i formatet 8,6 x 5,4 cm.

Upload dine trykfiler for at bestille, eller brug vores Design online-værktøj. På den måde kan du oprette dine lommekalendere og andre artikler fra kalenderkategorien online i browseren, uden ekstra programmer og til den samme pris som i shoppen.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind