Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Badges med nålelukning

FÅ TRYKT INDIVIDUELLE BADGES

Sådan sætter reklamer sig fast på allerbedste vis. Uanset om magnetbadges, nålebadges, spejlbadges eller oplukkerbadges, de små reklameartikler med tryk er nemme at dele ud og præsenterer dine reklame ved første øjekast. Udvid dit marketing-mix, og uddel ud over reklamegaveklassikere som f.eks. vingummibamser og kuglepenne også helt andre give-aways med et flot design til gæsterne på den næste messe. Vi anbefaler, at du får trykt individuelt designede badges. De små reklameartikler i en flot kvalitet finder du i vores shop i forskellige udførelser. De mest kendte er badges med nålelukning. De kan sættes fast på t-shirten, jakken eller tasken med et snuptag, og lige så nemt er det at fjerne dem igen. Især på festivaler og koncerter er runde badges med nål (med en diameter på 2,5 cm) ofte sete accessories. Der prydes de trykte badges af forskellige bandnavne, bandlogoer, korte slogans eller andre sjove motiver. Selvfølgelig kan du også bestille nålebadges som reklamemidler til andre formål, for disse badges findes ikke kun i den klassiske runde, men også i en kantet udførelse. I vores shop kan du vælge mellem forskellige badgestørrelser. Passende til din idé eller dit færdige motiv finder du de runde badges med nål i fire størrelser fra 2,5 til 7,5 cm. Ved de kantede badges kan du bestille to kvadratiske varianter (4,0 x 4,0 cm og 5,2 x 5,2 cm) samt en firkantet variant (6,8 x 4,4 cm). Så hvorfor ikke få trykt badges, som ud over dit logo også viser et sjovt citat eller et godt billede? Det får man sjove reklamer ud af, og modtagerne af disse badges med nål sætter de små reklamegaver gerne på tøjet eller tasker.

Mens badges med nål sættes fast med en nål og for det meste bæres af de personer, der får dem i gave, sidder vores magnetbadges, som navnet antyder det, magnetisk fast. Derfor er disse badges perfekt egnet til at blive sat fast på interiørgenstande som køleskabe, opslagstavler og radiatorer. Hvis du ønsker at få trykt magnetiske badges, kan du ved bestillingen vælge mellem køleskabsmagnet og magnetklistermærker. Sidstnævnte er lidt tyndere og mere bøjelige end de formstabile køleskabsmagneter, fordi der på deres bagside ikke er nogen anbragt nogen holdemagneter, men blot magnetfolie. Men selvfølgelig kan dit designede motiv også blive trykt optimalt på begge typer af magnetbadges.

EN PIN, TO FUNKTIONER: FÅ TRYKT TO-I-EN-BADGES

Så bliver det vist ikke meget mere praktisk! Ud over de flotte badges med nål, kan du hos os også få trykt nogle helt særlige to-i-en-badges. Oplukkerbadges og spejlbadges viser ikke kun dine reklamer frem, men rummer også en ekstrafunktion. Som navnet allerede antyder det, kan oplukkerbadges anvendes som oplukkere, fordi de på bagsiden har en tilsvarende formet åbning. Og fordi de takket være deres flade format og deres størrelse på 5,6 cm i diameter er dejlig praktiske, bruges de trykte badges altid gerne igen. Få trykt oplukkerbadges, og læg dem frem på bordene ved den næste kampagne, messe eller firmafest. Der går ikke langt tid, før alle de små reklameartikler med det flotte motiv er taget og således finder vej til hjemmet og festerne hos dine kunder og medarbejdere.

Især hos kvinder er spejlbadges meget populære. Mens vi, ligesom ved oplukkerbadges, trykker dit ønskemotiv på forsiden, er der på bagsiden af disse badges anbragt et spejl. Hver gang man griber ned i håndtasken og bruger disse spejlbadges, er det således dine reklamer, der kommer op. De runde badges har en flot kvalitet og er 5,6 cm store. Der er således nok plads til at få trykt dit logo, et slogan, et citat eller et billede som motiv på dine badges. Hvis du ønsker at få trykt to-i-en-badges, har du ligesom ved alle andre badges også her mulighed for at bestille dem i forskellige mængder. Alt efter hvor mange badges du har brug for, kan du ved bestillingen vælge et styktal på mellem 25 og 10.000.

UDFORM DESIGN, OG FÅ TRYKT BADGES MED DET

Når du har besluttet dig for at få trykt en bestemt mængde af individuelle badges som reklamegaver, er turen kommet til designet af motivet eller reklamebudskabet. Uanset om badges med nål, magnetbadges, oplukkerbadges eller spejlbadges, vi trykker alle badges enkeltsidet med fire farver. For at få sat dit design på dine reklamebadges får forsiden af disse pins en finish med foliebeklædning under produktionen. Den beskytter dine badges og dit motiv mod fugt, snavs og beskadigelser. Hvis du bestiller badges, kan du vælge, om du ønsker foliebeklædningen i en mat eller blank udførelse. Ved designet af motivet til reklamebadges er der ingen grænser for fantasien. Det er dig som badgesdesigner, der alt efter anledningen beslutter, om det kun er dit firmalogo, der skal trykkes på dine badges, eller om et bestemt billedmotiv eller et citat ville være mere passende. Valget af farverne, som du får trykt dine badges med, retter sig normalt efter formålet for reklamekampagnen eller efter din corporate identity. En helt særlig effekt har billedpins. Ved disse specielt designede badges er det ikke kun en eller flere enkelte farver, der anvendes som baggrund, men der trykkes et helt billede som motiv på et reklamebadge. Evt. skal tekstomfanget på din badge reduceres lidt med henblik på en bedre synlighed af billedet. Vær ved oprettelsen af trykfiler ved alle badges opmærksom på, at der skal oprettes en omløbende kan på 5,0 mm i forhold til det beskårne format. Den klappes under produktionen bagud i retning mod sikkerhedsnålen og giver dine reklamebadges dejligt afrundede kanter. Så du modtager dine badges i en optimal trykkvalitet, bør de dog ikke indeholde nogen vigtige informationer, men blot være en udvidelse af baggrunden.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind