Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Køleskabsmagneter

BÅDE PRAKTISKE OG FLOTTE: FÅ TRYKT KØLESKABSMAGNETER NU

Hvem ville ikke glæde sig over en sød besked på en huskeseddel på køleskabet, hvis han eller hun kommer ind i køkkenet? Men hvad, hvis budskabet ikke når at blive læst, fordi huskesedler for længst ikke længere sidder fast på køleskabsdøren, men ligger på gulvet? Det sker ikke, hvis sedlen fastgøres med en køleskabsmagnet. Selvfølgelig kan de praktiske små hjælpere ikke kun sættes fast på køleskabet, disse magneter holder også på biler, radiatorer og whiteboards. Den eneste forudsætning for deres fastgørelse er, at den overflade, som de skal sidde på, er af metal og således magnetisk. Større magneter egner sig ikke kun til at sætte noter, budskaber eller dekorationer fast, men kan også blive trykt med et sjovt citat. Hvis man får trykt køleskabsmagneter, får man således reklamemidler, som har en hjælpefunktion og samtidig også er meget dekorative, hvis de designes rigtig og trykkes i en god kvalitet. Derfor er de magnetiske reklameartikler også meget populære hos mange virksomheder. I vores sortiment finder du runde og kantede magneter i hhv. tre forskellige størrelser.

KØLESKABSMAGNETER: REKLAMEARTIKLER MED TILTRÆKNINGSKRAFT

Hvis du får trykt køleskabsmagneter, har du nogle perfekte give-aways ved hånden. De kan f.eks. med fordel uddeles på messer eller direkte ved kassen i butikken. Ved designet af reklamemagneter har dine ideer frit slag. Få trykt små køleskabsmagneter med dit firmalogo. Eller bestil større magneter. De giver ekstra plads til et sjovt citat, et billede eller et andet virksomhedsrelevant motiv. Fordi et godt billede vækker følelser, er reklamemagneter særligt overbevisende, hvis de gives i gave i form af fotomagneter, så billedet indtager hele overfladen af magneten. Kunder og interessenter bruger fotomagneter med det flotte motiv så gerne på køleskabet i køkkenet eller på et andet sted til at fastgøre sedler med noter, opgaver eller deres yndlingsfotos. Og der er således altid frit udsyn til dit mærke eller dine produkter. Sørg med din gave for et blikfang i hjemmet, og få trykt flotte reklame- og fotomagneter som reklameartikler.

OPRET ET INDIVIDUELT DESIGN, OG FÅ TRYKT KØLESKABSMAGNETER

Vores runde og kantede køleskabsmagneter består af en badge, som du designer individuelt og kan få trykt med dit motiv, og en holdemagnet, som er anbragt på bagsiden. I modsætning til vores magnetklistermærker eller en almindelig foliemagnet har køleskabsmagneterne en større volumen. Den sørger for, at de ikke kan bøjes så nemt eller endda gå i stykker. Hvis du får trykt køleskabsmagneter, får forsiden en finish med en foliebeklædning. På den måde beskyttes dit trykte reklamebudskab mod beskadigelse, slid og snavs. I bestillingsprocessen kan du desuden vælge, om magneternes overflade skal have et mat eller blank look.

Til udformningen af designet, som vi skal trykke på køleskabsmagneterne, har vi nogle gode tips til dig. Ved oprettelsen af trykfilerne til køleskabsmagneter skal man være opmærksom på, at der skal tilføjes en ekstra omløbende kant på 5,0 mm til det beskårne format. Denne kant klappes ved produktionen af reklameartiklerne om og fastgøres på bagsiden af magneten. Den ekstra kant er således kun delvist synlig, og ideelt har den den samme farve som resten af reklamemagnetens underlag. Alle (vigtige) designelementer i reklamerne, f.eks. dit firmalogo, et billede af dine produkter eller et sjovt citat, skal placeres i det synlige trykområde. Vores designtip: Ønsker du at få trykt runde magneter med et cirkelformet motiv, anbefaler vi badges fra en størrelse på 3,7 cm. Ellers kan det gå ud over kvaliteten, når vi trykker køleskabsmagneterne. For på mindre magneter virker det cirkelformede motiv evt. decentreret.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind