Billetter

BILLETTER TIL DINE ARRANGEMENTER

Trykte billetter er i vores tidsalder med smartphones, smartwatches osv. stadig en vigtig bestanddel på musik-, kunst og idrætsarrangementer. Få trykt billetter til koncerter, festivaler, teater- eller operaforestillinger, biograffilm eller andre arrangementer. Favoritterne hos vores kunder er billetterne i A7-format. Til dette og andre billetformater finder du gratis billetskabeloner i vores onlineshop, som du kan bruge til at oprette dine trykfiler med de helt rigtige mål.
Vores tip: Vedlæg programmet som flyer eller postkort til dine billetter.

TRYK SÆRLIGE INVITATIONER I BILLETSTIL

Få trykt billetter som invitationer, og overrask dine gæster med en usædvanlig idé. Til den næste firmafest, det næste åbent hus eller en anden særlig begivenhed hos os kan du få trykt overraskende invitationer i form af billetter. Særligt elegante er kvadratiske invitationer eller andre usædvanlige formater som f.eks. 1/3 A4. Også større papirbasisvægte og overflader med finish har en følelse af høj kvalitet. Hvis der skal være faste pladser, kan billetterne også indeholde nummerering. En særlig beskyttelse får dine invitationer, hvis du får billetter tryk, som også er forsynet med dit personlige motiv i sortlysfarve. Med et UV-apparat kan du så kontrollere, om invitationerne er ægte eller ikke.
I øvrigt: Hvis du ikke kan overrække invitationerne personligt, vil dine gæster blive glad for at modtage dem stilfuldt i trykte kuverter.

BILLETTER TRYK PÅ SIKKERHEDSPAPIR

Vi trykker særligt sikre billetter på sikkerhedspapir, som viser et særligt sikkerhedskendetegn, hvis de bliver revet i stykker: Et rødfarvet mellemlag, som er integreret i materialet. På den måde bliver det svært at forfalske dine billetter. Således er de ideelle til eksklusive arrangementer.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind