Billetter

BILLETTER TIL DINE ARRANGEMENTER

Trykte billetter er i vores tidsalder med smartphones, smartwatches osv. stadig en vigtig bestanddel på musik-, kunst og idrætsarrangementer. Få trykt billetter til koncerter, festivaler, teater- eller operaforestillinger, biograffilm eller andre arrangementer. Favoritterne hos vores kunder er billetterne i A7-format. Til dette og andre billetformater finder du gratis billetskabeloner i vores onlineshop, som du kan bruge til at oprette dine trykfiler med de helt rigtige mål.
Vores tip: Vedlæg programmet som flyer eller postkort til dine billetter.

TRYK SÆRLIGE INVITATIONER I BILLETSTIL

Få trykt billetter som invitationer, og overrask dine gæster med en usædvanlig idé. Til den næste firmafest, det næste åbent hus eller en anden særlig begivenhed hos os kan du få trykt overraskende invitationer i form af billetter. Særligt elegante er kvadratiske invitationer eller andre usædvanlige formater som f.eks. 1/3 A4. Også større papirbasisvægte og overflader med finish har en følelse af høj kvalitet. Hvis der skal være faste pladser, kan billetterne også indeholde nummerering. En særlig beskyttelse får dine invitationer, hvis du får billetter tryk, som også er forsynet med dit personlige motiv i sortlysfarve. Med et UV-apparat kan du så kontrollere, om invitationerne er ægte eller ikke.
I øvrigt: Hvis du ikke kan overrække invitationerne personligt, vil dine gæster blive glad for at modtage dem stilfuldt i trykte kuverter.

BILLETTER TRYK PÅ SIKKERHEDSPAPIR

Vi trykker særligt sikre billetter på sikkerhedspapir, som viser et særligt sikkerhedskendetegn, hvis de bliver revet i stykker: Et rødfarvet mellemlag, som er integreret i materialet. På den måde bliver det svært at forfalske dine billetter. Således er de ideelle til eksklusive arrangementer.