VI TRYKKER MILJØVENLIGT

 

Vindmøller i One Line Design.
En blå hval i One Line Design springer ud af vandet og op i luften.
En verdenskugle i One Line Design ligger på et grønt blad.
Klimabeskyttelse er et vigtigt aspekt for os. Derfor organiserer vi fra ONLINEPRINTERS produktionsprocessen for dine tryksager så resursebesparende som muligt. Som onlinetrykkeri, som producerer med egne maskiner, kan vi selv styre en række ting, for at kunne trykke miljøvenligt og uden at dyr må lide. Vores datterselskaber med egne produktionssteder i Storbritannien, Danmark, Polen og Spanien har også forpligtet sig at overholde dette krav. 

 

SÅ NEMT ER DET AT TRYKKE KLIMANEUTRALT

 

Før du afslutter din bestilling kan du vælge, om du vil kompensere for det CO2-udslip, som opstår ved produktionen af din ordre. For at muliggøre dette samarbejder vi siden 2013 med klimaspecialisten ClimatePartner.

 

Vælg dertil valgmuligheden "Klimaneutral produktion" når du når til punktet "Betaling/forsendelse" i ordreprocessen. CO2-udslippet for din trykordre beregnes automatisk og meromkostningerne vises direkte. De gennemsnitlige meromkostninger er mindre end 1 procent af ordreværdien.

 

Du kan så vælge, hvilket projekt du gerne vil støtte.

Tå åbne hænder i One Line Design bevæger sig mod hinanden. Den ene hånd holder en grøn plante. Ved at måle CO2-forbruget af deres bestillinger kan kunderne udligne dette ved at støtte et klimabeskyttelsesprojekt.

Derefter får du af os et segl som bekræfter din kompensation af CO2-udslippet, og som du kan sætte ind i dine trykfiler inden du sender dem. Benyt dig af denne mulighed for at vise dine kunder, at du gør noget for miljøbeskyttelsen!

 

 

VORES MILJØCERTIFIKATER

 

ONLINEPRINTERS engagerer sig for en skånsom omgang med vores planet ved hjælp af resursebesparende tryk. Det beviser også udmærkelserne for bæredygtighed og miljøbeskyttelse som vi har fået tildelt.

En orange pokal i One Line Design står på en grøn mark ved siden af en violet blomst. Den repræsenterer vores miljøcertifikater.

 

 

MILJØVENLIG PRODUKTION

 

Vi som onlinetrykkeri, som trykker med sine egne maskiner, hat den målsætning, at vi vil gå så sparsommeligt som muligt om med resurserne papir, farve og energi når vi trykker dine trykprodukter.

En trykmaskine i One Line Design med sine fire trykværker, lignende den, som står i vores produktion.

 

 

99 % PAPIR FRA BÆREDYGIG SKOVDRIFT

 

En af de vigtigste resurser til fremstilling af trykprodukter er papir. Vi køber fx flere tusind tons papir på årsbasis. Skovene er levegrundlaget for både mennesker og dyr. Vi vil gerne gøre vores til, at opretholde skovene for de efterfølgende generationer. Dette er grunden til, at vi udelukkende bruger papir fra bæredygtige skovdrift.

En hånd i One Line Design holder tre postkort. På det forreste ser man den orange ONLINEPRINTERS-pixel.

 

 

CO2-NEUTRAL TRANSPORT

 

Vi forsender mere end en million pakker på årsbasis, det svarer til ca. to pakker pr. minut, som forlader vores produktionssteder via moderne emballerings- og forsendelsesanlæg. Vores transportpartner DPD transporterer hver pakke CO2-neutralt. Den klimaneutrale forsendelse opnås ved hjælp af interne foranstaltninger til reduktion af CO2-udledningen og ved udligning af de resterende emissioner ved at støtte certificerede klimaprojekter.

 

Ud over reduktionen af strømforbruget i egne depoter og anvendelsen af el- eller biogaskøretøjer støtter DPD bl.a. udviklingen af vindenergi i Indien og Tyrkiet.

 

 

EMBALLAGE

 

 Trykprodukter er meget følsomme over for stød og tryk i hjørner og på kanter. Derfor skal de beskyttes i en særlig grad, så de når ubeskadiget frem til vores kunder. Onlineprinters anvender udelukkende licenserede og genbrugelige emballagematerialer til forsendelsen. Kartonen består af genbrugsmateriale og er FSC®-certificeret. ONLINEPRINTERS deltager i "Duales System Interseroh" med producentnummeret 222966 og bidrager således i hele Europa til returnering af emballager, som vi har bragt i omløb. 
En pakke i One Line Design. Den er åben foroven og flapperne står ud til siden og er grønne. Dette viser, at vi lægger vægt på miljøvenlig emballage ved forsendelsen.

 

 

KLIMANEUTRAL WEBSHOP

 

Til vores webshop har vi brug for en kraftig regnecentral. Kun på den måde kan vi sikre, at du kan bestille tryksager online hele døgnet rundt og også i weekenden.

 

Servere, netværksteknik og klimaanlæg forbruger energi og genererer CO2-emmisioner. Vores shopsystempartner WEBSALE sørger sammen med klimabeskyttelsesspecialisterne fra ClimatePartner for, at alle ONLINEPRINTERS´ webshops drives klimaneutralt. Til gengæld udligner WEBSALE alle CO2-emissioner, både fra driften af shoppens regnecentral og kontorbygningerne, med et certificeret klimabeskyttelsesprojekt.

 

 

ENERGILEDELSE

 

Det er vores mål, kontinuerligt at forbedre vores energistyring. Dertil måler og kontrollerer vi jævnligt vores energiforbrug. I 2016 har ONLINEPRINTERS indført et energiledelsessystem efter ISO 50001. Siden indførelsen sørger vores energiledelsesteam for at alle nødvendige processer overholdes og en løbende energioptimering.

 

Imidlertid bruger vi 100 procent grøn strøm. Dertil hører, at spildvarmen fra maskiner, kompressorer og varmtvandsledninger genvindes via varmeveksler. Således kan vi opvarme en hel trykhal helt uden ekstra energi! Med filteranlæg sørger vi for optimale vandbesparelser. Forbrugsstyrede kompressorer, blæsere og luftskabe muliggør en effektiv energianvendelse. Spildvarmen fra sideliggende haller bliver anvendt til at opvarme sprinkleranlægget for at undgå dannelse af kondensvand og frost. I kontorafdelingerne sørges der for konsekvent genbrug af toner- og blækpatroner.

En hånd holder en pære op. I stedet for en glødetråd indeholder den en grøn plante. Dette står for en miljøbevidst omgang med energien.
Her kan du se certifikatet

Du er velkommen til at sende spørgsmål eller ideer til: environmentalprotection@onlineprinters.dk

 

 

Her kan du læse, hvad vores datterselskaber gør for at beskytte miljøet:

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind