Kvalitet & sikkerhed

Vi har særlig fokus på overholdelsen af strenge standarder for at kunne tilbyde dig trykprodukter og service i en konstant høj kvalitet. Ved hjælp af forskellige certificeringer overvåges ikke kun trykresultatet og produktbearbejdningen, men også gennemsigtigheden af indkøbsprocessen på en uafhængig måde for at sikre den bedste køberbeskyttelse. Sikkerheden af dine data er meget vigtig for os. 

 

 

Processtandarden for offsettryk

Vores produktion er flere gange blevet udmærket med det renommerede PSO-certifikat: ProcessStandard Offset (PSO) beskriver en industrielt orienteret og standardiseret fremgangsmåde ved fremstillingen af trykprodukter og er konform med de internationale standarder ISO 12647 –

PSO er den vigtigste standard i trykindustrien. 

 

Ved hjælp af PSO kan produktionen af tryksager sikres kvalitativt fra dataregistreringen til det færdige trykprodukt. Ugra, det schweiziske kompetencecenter for tryk- og medieteknik, gennemfører certificeringen ved hjælp af egnede kontrolmidler og -metoder.

 

 

Processtandarden for digitaltryk

Den stigende efterspørgsel efter små oplag og hurtigere disponibilitet har ført til, at digitaltryk får stadig større betydning som trykteknik. Denne trend vil også fortsætte i fremtiden. For at opfylde høje kvalitetsstandarder på tværs af processer har Onlineprinters derfor efter offsettryk og efterbehandling nu også fået certificeret digitaltryk. 
 

I juni 2019 modtog Onlineprinters FOGRA-mærket iht. ISO 15311 og har således som det første onlinetrykkeri fået det tredobbelte kvalitetsbevis. 
 

Inden for digitaltryk satser Onlineprinters bl.a. på maskiner fra den førende teknologivirksomhed HP med sin Indigo-teknologi. 

 

 

Efterbehandling

Høje kvalitetskrav ved trykprodukter handler ikke kun om billedgengivelsen – også efterbehandlingstrin som f.eks. beskæring, falsning, hæftning og limning er faktorer for det optimale resultat af tryksager. Som et af de første trykkerier i Europa er Onlineprinters derfor ikke kun blevet certificeret for tryk, men også for efterbehandling iht. ProcessStandard Offset (PSO).

 

Som et af de første trykkerier i Europa fik vi i 2017 også certificeret vores efterbehandling, så der også tages hensyn til udførelsen af produktionstrinnene efter trykket som f.eks. skæring, falsning, hæftning osv. i kvalitetskontrollen.