Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Reklameklistermærker

FÅ TRYKT REKLAMEKLISTERMÆRKER TIL MANGE FORSKELLIGE ANVENDELSER

Uanset om på vinduer, døre eller i beskuernes hoveder: Med reklameklistermærker bliver dit budskab hængende. Hvis du får trykt klæbefilm med dit logo og kontaktoplysninger, kan de med fordel også bruges til at markere varer. Det fungerer også med emballager, som derefter bruges til forsendelse til kunder, forretninger eller arrangementer. På den måde kan produkter desuden brandes påfaldende med dit logo, f.eks. på en messe eller til en ensartet optræden på kontoret. Hvis du får trykt reklameklistermærker, kan du ud over dit logo også vælge et slogan eller et attraktivt motiv. Især hvis de designes med sjove slogans og skægge billeder, kan trykte reklameklistermærker med fordel bruges som give-aways på messer, til events eller til at blive lagt frem i butikken.

FÅ TRYKT REKLAMEKLISTERMÆRKER PÅ DEN NEMME MÅDE TAKKET VÆRE STORT UDVALG

Hvis du ønsker at få trykt reklameklistermærker, skal du først vælge en form. I vores sortiment finder du firkantede og kvadratiske reklameklistermærker, men også runde, ovale og diverse andre formater med specialmål. Dertil hører f.eks. klistermærker til mapperygge til en ensartet optræden på kontoret eller for at markere dokumenter fra konferencedeltagere. Også ved størrelsen af dine reklameklistermærker har du et stort udvalg: Ved de firkantede klistermærker varierer formaterne f.eks. fra det lille A8 og M65 til det store A3. Hvis du ønsker en fri form til din klæbefilm, anbefaler vi følgende produkter: Til gulvstickers, der trykkes med digitaltryk, og klæbefilm i storformat kan du i trykfilerne oprette en konturskæring og på den måde frit fastlægge formen.

REKLAMEKLISTERMÆRKER TIL INDEN- OG UDENDØRSBRUG

Hvis du får trykt reklameklistermærker, er det vigtigt at vælge det passende materiale til dine formål. Klæbepapir er perfekt til indendørs klistermærker, mens klistermærker af PVC-film også (i en begrænset periode) kan bruges udendørs. Dette materiale bliver trykt blank med UV-tørrede farver og er vandfast. At få trykt reklameklistermærker er i øvrigt muligt fra et oplag på 100 stk. Hvis du ønsker et mindre oplag, kan du f.eks. bestille enkelte klæbefilm i storformat.

Oplysning: Når du designer dit motiv og opretter dine trykfiler til klistermærketrykket, bør du være opmærksom på, at farven hvid ikke kan trykkes ved transparent klæbepapir eller PVC-film. Alt det, der er hvidt i dine trykfiler, forbliver transparent eller delvist transparent.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind