Messedisk

systemer inklusive tryk

kun tryk

STABIL OG ELEGANT: MESSEDISK SOM REKLAMEDISK

Der findes mange måder at udforme en messestand: Passende udstyr kan hjælpe med at gøre ens messeoptræden til en succes. Placer dit reklamebudskab eller dit motiv f.eks. på en messedisk med tryk. Det giver flere fordele: En messedisk er ikke kun en god reklamedisk til en vellykket præsentation af din virksomhed, men kan også med fordel bruges som salgsdisk, hvor dine informationsmaterialer, produkter og strøartikler har en synlig plads. Desuden kan en messedisk bruges optimalt til samtaler med de besøgende. Vores messedisk scorer ikke point takket være sit elegante look med sort bordplade, runde hjørner og en let buet form, men også pga. en hurtig samling uden værktøj. Takket være transporttasker til trykket og bordpladen bliver klargøringen til din næste messe en sand fornøjelse. Og det bedste er: Hvis du gerne vil præsentere et andet motiv, behøver du ikke få trykt en anden messedisk. Du kan blot efterbestille et nyt tryk og således helt ukompliceret skifte mellem dine trykte reklamebudskaber.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind