Messebord

MESSEBORD TIL VELLYKKEDE MESSER

Udvekslingsflade, præsentationsmiddel og reklamedisk i ét: Vores messebord er kendetegnet ved funktionalitet og et godt udseende. På den måde er det som skabt til brug på messer, dvs. en perfekt messedisk. Takket være en transportkuffert med hjul kan vores messebord nemt transporteres til din messestand. Dit motiv bliver trykt på polyesterstof. Denne tekstilgrafik kan nemt anbringes på systemet med vores messebord takket være det påsyede bånd og tilsvarende velcrobånd. Trykdelen af messebord kan også efterbestilles enkeltvis, således kan du skifte trykket helt uden problemer. Til et messebord hører også en sølvfarvet bordplade samt en hylde, som ikke er synlig forfra, hvor du kan opbevare diverse materiale. I samlet tilstand har vores messebord en størrelse på 160 x 92,5 cm. Således bliver dit tryk sat godt i scene på stoffet, og systemet er ikke for stort til at præsentere informationsbrochurer eller produkter på det. Hvis du får tryk på dit messebord, kan du designe dit motiv med farverne fra CMYK-modellen. Gengivelsen af disse farver på stoffet er brillant og med mange kontraster.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind