Magnetskilte

FÅ TRYKT INDIVIDUELLE MAGNETSKILTE, OG BRUG DEM SOM REKLAMEFLADE

Uanset om automagnetskilt, magnettavle eller reklameflade - magnetskilte kan man bruge på mange forskellige måder. Hos os kan du få trykt dine magnetskilte og vælge mellem mange forskellige almindelige formater og næsten alle former. Opret blot en individuel konturskæring med en bredde på 20 til 150 cm og en højde på 20 til 60 cm. Vi kan producere magnetskilte allerede fra meget små oplag. Vores skilte bliver trykt enkeltsidet og firefarvet. Filmens magnetiske bagside er uden tryk, men behandles med en mat UV-lak. På den måde skånes underlaget yderligere. Endnu en fordel ved magnetfolien: Materialet er fleksibelt, hæfter perfekt på metaloverflader og tilpasser sig også meget godt til lette ujævnheder. Hvis det er nødvendigt, kan magnetskiltene udskiftes eller fjernes og rengøres nemt og hurtigt. Vores tip til en lang vedhæftnings- og levetid af dine magnetskilte med tryk: Brug en blød klud med et mildt rengøringsmiddel til skiltet samt underlaget, og lad de rengjorte flader tørre efterfølgende.

MAGNETSKILTE: ET BLIKFANG INDEN- OG UDENDØRS

Som standard får vores magnetskilte en finish med et robust PVC-lag, som opgraderer det optiske udtryk af de fleksible reklameflader. Denne finish sørger samtidig for en større modstandsdygtighed og muliggør f.eks. også en anvendelse som udendørs oplysningstavle. Du kan ikke kun bestille dine magnetskilte i forskellige størrelser. Efter ønske afrunder vi også hjørnerne af dine trykte skilte lidt. Til alle dem, som gerne vil have det endnu mere individuelt: Hos os får du dine personlige magnetskilte også i din ønskede form. Dertil har vi blot brug for din trykfil inkl. konturskæring. Efter eget valg tilbyder vi også en datakontrol og kontrollerer f.eks. trykkvaliteten af dit produkt. Hvis det skal gå hurtigt, kan du også bruge vores tilbud om tryk samme dag.

MANGE FORSKELLIGE ANVENDELSESMULIGHEDER: MAGNETSKILTE MED TRYK

Uanset om til kortvarige tekster på biler eller til påsætning på andre metaloverflader - magnetskilte kan bruges på mange forskellige måder. Læg dem blot på bildøren eller skoletavlen, så holder magnetfolien helt af sig selv. Vigtige oplysningstavler kan ved behov igen og igen hænges op og ned, f.eks. hvis der gælder forskellige åbningstider om sommeren og vinteren. Men magnetskilte egner sig ikke kun som kortvarige reklameskilte. Med et sjovt citat eller et avanceret design som tryk kan de også bruges som give-aways til kunder eller besøgende på messer. Således kan det også ske, at dit reklamebudskab bliver hændende i længere tid som en flot magnet på dine kunders køleskabe. Men der er endnu flere anvendelsesmuligheder for magnetskilte: Også dit næste foredrag kan peppes lidt op. Visualiser sammenhængene på magnetskiltet ved at placere og flytte små magneter på det. Det er noget, folk husker, netop i disse tider, hvor alle og enhver bruger PowerPoint-præsentationer.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind