Plader af akrylglas

ELEGANT MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER: PLADER AF AKRYLGLAS MED TRYK

Man finder dem i mange entréområder i lægeklinikker, firmacentraler eller kontorbygninger: Plader af akrylglas. De trykte plader af akrylglas eller plexiglas er meget velegnede som firmaskilte, klinikskilte, kontorskilte eller øvrige reklameskilte. De glasklare og blanke plader af akrylglas gengiver virksomhedsinformationer på en elegant måde og med en særlig dybdeeffekt. Fordi plader af akrylglas ligner glas, virker de til at have den samme høje kvalitet, men samtidig er de billigere, lettere og mindre modtagelige for beskadigelser end glasplader. Vigtig viden for alle dem, der ønsker at få trykt plader af akrylglas, er også, at pladerne både kan bruges inden- og udendørs. Som oplysningsskilte klarer de trykte plader af PLEXIGLAS® al slags vejr udenfor. Indenfor bruges de f.eks. som dekorationselementer og gengiver billeder eller reklamebudskaber med en særlig høj kvalitet. Begrebet PLEXIGLAS® er egentlig et mærkevarenavn, men ligestilles ofte med materialet akrylglas.

FÅ TRYKT PLADER AF AKRYLGLAS I FØLGENDE FORMATER

Hvis du ønsker at få trykt plader af akrylglas, kan du vælge mellem mange forskellige formater. Helt efter dine forestillinger trykker vi dit selvdesignede ønskemotiv på kvadratiske plader af PLEXIGLAS®, plader i et standardformat eller plader i et specialformat. Hvis dit motiv skal vises frem i storformat, kan vi trykke det på en 200 x 100 cm stor akrylglasplade. Men også tryk af små skilte, f.eks. til visning af hus- eller værelsesnumre, er muligt med formatet 30 x 30 cm. Ønsker du at få trykt plader af akrylglas, men kan du ikke finde den passende størrelse til dit formål blandt alle tilgængelige formater? Ikke noget problem! Ud over valget af et specialformat er også frit formatvalg en mulighed. Med denne funktion kan du selv fastlægge formatet af dit akrylglasskilt. Alle formater med en bredde mellem 20 cm og 118 cm samt en højde mellem 20 cm og 84 cm er mulige.

FÅ TRYKT PLADER AF AKRYLGLAS, OG MONTER DEM KORREKT

Når vi trykker de transparente plader af akrylglas, foretages det med direkte UV-tryk. Dit motiv trykkes med UV-farver af høj kvalitet spejlvendt på bagsiden af plader af akrylglas og tørres med ultraviolet lys. Efterfølgende får PLEXIGLAS®-skiltene en baggrund med hvid farve til kant for at give trykket en endnu større kontrast. På den måde virker motivet på de færdige plader af akrylglas strålende og farveintensivt.

Alt efter på hvilket (mørkt) underlag du monterer dine plader af akrylglas, bliver pladerne lidt lystætte. For at forhindre dette kan du sammen med dine trykte plader af akrylglas efter eget valg også bestille fire afstandsholdere af metal. De sørger for, at PLEXIGLAS®-skiltene ikke ligger direkte mod væggen, men kan fastgøres med en afstand på ca. 2,0 cm. På den måde bliver dit motiv endnu mere effektfuldt, og det giver en ekstra omgang dybdeeffekt. Hvis du får trykt plader af akrylglas, har du også mulighed for at få forsynet pladerne med hjørnehuller. Så får du dine plader af akrylglas med hhv. et hul i hvert af de fire hjørner, efter eget valg med en diameter på 4,0 eller 6,0 mm. Hjørnehullerne gør det nemmere af hænge skiltene af PLEXIGLAS® op.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind