Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Huskeseddelblokke

REKLAMER I FORM AF TRYKTE HUSKESEDDELBLOKKE

Selv en snu ræv har brug for at få skrevet sine bedste ideer ned på papiret. Men uanset hvor genial en idé er, så kan den hurtigt drukne i en bunke papir eller ved et tilfælde havne i papirkurven. Undgå dette, og brug huskeseddelblokke. Så mister du aldrig nogensinde en note igen. Vores huskeseddelblokke med stansede klæbesedler er særlig velegnede til dette formål. Som reklamemiddel kan de både anvendes af ens egne medarbejdere og af kunderne. Udvid dit sortiment af reklameartikler, og giv dine huskeseddelblokke et unikt design. På den måde skaber du en diskret, billig og alligevel indbringende reklameflade. Vores tip: Bestil dine huskeseddelblokke med et kort, sjovt og udtryksfuldt reklamebudskab samt dit firmalogo.

HVAD HAR HUSKESEDDELBLOKKE EGENTLIG AT BYDE PÅ?

Takket være den selvklæbende funktion kan noter og tanker sættes fast næsten alle steder. Huskesedler med vigtige informationer, oplysninger og ideer kan placeres på forskellige underlag og bliver således altid inden for din rækkevidde. Sæt de brandede huskesedler fast inden for dit synsfelt, så bliver du på øjenhøjde med dine ideer. Hvis ideen var et hit, kan du også til enhver tid fjerne huskesedlerne nemt og uden rester. Som din onlinetrykkeripartner står vi altid til rådighed, og trykker dine individuelle huskeseddelblokke med digitaltryk med en høj kvalitet til fornuftige priser.

GRUNDUDSTYR TIL ETHVERT KONTOR

Alle virksomheder har dem: kontorartikler. Til standardudstyret på et kontor hører bl.a. produkter som brevpapir, notesblokke og kuglepenne. Køb ingen blanke og idéforladte kontorartikler, men design individuelle reklamemidler, som passer til dit corporate design, for at øge din genkendelseseffekt. Vi anbefaler dig at bestille og få trykt kontorartikler som f.eks. huskeseddelblokke sammen med et logotryk. Produkter som f.eks. huskeseddelblokke kan derudover også bruges som give-aways og reklamegaver. På den måde får du mulighed for at kommunikere din virksomhed udadtil og indadtil på en diskret og ikke påtrængende måde.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind