Pop-up-displays

POP-UP-DISPLAYS: SÆRLIG PROFESSIONELLE PRÆSENTATIONSSYSTEMER

Mobile pop-up-displays sørger for, at dit reklamebudskab garanteret ikke bliver overset på nogen messe. De imponerende messevægge fås i forskellige størrelser og kan således tilpasses til størrelsen af din messestand. For at kunne præsentere din virksomhed og dine produkter på den bedst mulige måde får du pop-up-displays alt efter præference og anvendelsessted enten buet eller lige. Således egner de buede foldedisplays sig f.eks. som baggrund til foredrag og paneldebatter, fordi de adskiller området optisk fra de andre aktiviteter og sørger for en ensartet baggrund med dit design. Lige pop-up-displays kan bruges som messevæg og præsenterer alt efter påtrykt motiv din virksomhed og de tilbudte produkter diskret eller meget påfaldende. Pop-up-display er egnet til indendørsbrug.

NEM OPSTILLING OG TRANSPORT AF POP-UP-DISPLAYS

Takket være en nem og alligevel stabil magnetlås kan opstillingen og nedtagningen af den mobile messevæg klares hurtigt og uden ekstra værktøj på anvendelsesstedet. Hvis stativsystemet af matsort aluminium er monteret, kan banerne af PVC, som har dit reklamebudskab som tryk, fastgøres magnetisk på det stabile præsentationssystem. Antallet af trykte paneler varierer alt efter størrelsen af dine pop-up-displays. Både stativsystemet og skærmen af pop-up-displays kan opbevares pladsbesparende i den medfølgende trolley med henblik på transporten fra og til messen. For en særlig effekt og en god synlighed ved messestanden kan du valgfrit bestille to halogenprojektører til belysning af dine pop-up-displays.

ALTID NYE TRYK TIL DINE FOLDEDISPLAYS

Har du brug for en ny skærm til dine foldedisplays? Ikke noget problem! Hvis du allerede har et eller flere lige eller buede stativsystemer til pop-up-displays i dit messeudstyr, kan du til enhver tid og helt uproblematisk bestille yderligere tryk med dit nye design til dine displays. Vælg dertil under tryk til lige systemer eller tryk til buede systemer den pågældende størrelse af dine eksisterende pop-up-displays. Både ved bestillingen af pop-up-displays inkl. stativsystem og ved bestillingen af nye tryk kan du vælge mellem 350 µm PVC med silkeglans og lamineret 440 µm PVC som trykstof til din messevæg. Sidstnævnte er certificeret med brandbeskyttelsesklasse B1 og gør skærmen af de mobile foldedisplays særlig svært antændelig.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind