15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Messevæg

FOLDEDISPLAYS: OVERBEVISENDE MESSEVÆGGE TIL DIT REKLAMEBUDSKAB

Små pakkemål, stor effekt: Foldedisplays egner sig bedst som messevægge til din mobile messestand, som foldevæg ved pressearrangementer eller som display for sponsorer ved den næste sportsevent. På de 2,25 m høje og op til 3,70 m bredde lige foldedisplays bliver dit reklamebudskab sat perfekt i scene. Dit designede motiv bliver trykt på 250 g/m² hvidt polyesterstof og kan nemt anbringes på messevæggenes stabile metalsystem ved hjælp af en velcrolukning. Foldedisplays er perfekte til indendørsbrug og trofaste ledsagere ved alle messer og arrangementer.

OPSTILLET OG KLAR TIL BRUG PÅ FÅ MINUTTER

De mobile foldedisplays fås i tre forskellige udførelser. Alt efter behov kan du bestille disse messevægge med ni, tolv eller femten felter. Mens højden altid er 2,25 m, varierer bredden af dine foldedisplays alt efter det valgte antal felter. Til trods for størrelsen er transporten af foldedisplays muligt i den medfølgende kufferttrolley på en pladsbesparende måde. Foldedisplays kan på stedet ved messestanden opstilles nemt og helt uden værktøj. Når det sammenklappelige teleskopstativsystem står, mangler man bare at trække tekstilfoldedisplayet med dit individuelle tryk over grundstativet og fastgøre det ved hjælp af velcrolukningerne. Efter må minutter er foldevæggen klar til brug.

BESTIL HURTIGT OG NEMT YDERLIGERE TRYK TIL DINE FOLDEDISPLAYS

Står et nyt arrangement for døren, og ønsker du, at dit reklamebudskab ved messestanden er up-to-date? Selvfølgelig er det til enhver tid muligt at designe nye betræk til dine foldedisplays og bestille trykket hos os. Under tryk til foldedisplays kan du vælge mellem tre formater. Vælg den udførelse, der passer til dit eksisterende system. Hvert foldedisplay kan genanvendes vilkårligt ofte, fordi det langtidsholdbare tryk nemt fastgøres på det stabile stativsystem af den foldelige messevæg ved hjælp af en velcrolukning. På den måde overbeviser din kampagne igen og igen!

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind