*Log dig ind på din kundekonto hos Onlineprinters, og indtast værdikuponkoden BW22-10, BW22-15, BW22-20 eller BW22-30 i det dertil indrettede felt i indkøbskurven, så sparer du penge på udvalgte produkter. Ingen min.-ordreværdi. Rabattens maks. størrelse: kr. 2.000 af ordreværdien (netto). Kan indløses flere gange. Ingen kontantudbetaling. Kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatter eller værdikuponkoder. Denne kampagne gælder fra den 21.11. til den 28.11.2022.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind