Premium
Program
Vores webshop for virksomheder,
bureauer og forhandlere
Som erhvervskunde, med regelmæssige trykordrer får du gavn af vores attraktive betingelser for forhandlere og storkunder. Med vores premiumkundeprogram får du mange fordele.
Hvis du interesserer dig for premiumkundesupport, så udfyld blot vores formular. Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt.
Oversigt over alle fordele og
betingelser:

Personlig premiumkunderådgiver

Din personlige premiumkunderådgiver står til rådighed for dig ved spørgsmål om trykmetoder og -produkter på e-mail eller telefon via et direkte nummer. Derudover ledsager rådgiveren dine trykordrer fra bestillingen til leveringen for at sikre, at du modtager dine produkter i den bedste kvalitet og på det ønskede tidspunkt.
tillid
hjælp
personlige
relationer

Foretrukken behandling ved samtlige serviceforespørgsler

Som premiumkunde får du fordele ved samtlige serviceforespørgsler: fra særlige produktionsønsker og tilpasninger af dine ordre med kort varsel til forkortede produktionstider.

Maksimal afstemning i forhold til dine interne processer

Har du særlige ønsker til emballage eller forsendelsen, har du brug for større oplag, end dem, der bliver vist i webshoppen, eller har du særlige krav til leveringen? Som premiumkunde understøtter din rådgiver dig ved individuelle ønsker og forestillinger om vores trykprodukter og sørger i forbindelse med afviklingen for den bedst mulige afstemning i forhold til dine firmainterne processer.

Specialbetingelser afhængigt af ordrevolumen

Afhængigt af din ordrevolumen tilbyder vi dig nogle attraktive specialbetingelser. Tag en snak med din personlige Key Account Manager om det.

// Dine sædvanlige fordele ved Onlineprinters:

Levering til en specificeret adresse

Vi sender din ordre direkte til dine kunder eller din virksomheds afdelinger. I løbet af bestillingsprocessen kan du vælge en individuel afsenderadresse, som skal fremgå af følgesedlen og pakkelabelen. Fakturaen vil kun blive sendt til dig pr. e-mail. Standardforsendelse er gratis som altid.

Trykning samme dag og fremskyndet produktion

Vi er klar over, at hurtighed kan være af afgørende betydning. Ved hasteordrer kan du derfor vælge trykning samme dag eller fremskyndede produktionstider til udvalgte produkter. Dine valgmuligheder og ekstragebyrer for fremskyndet produktion vises under ordreprocessen.

Ekspreslevering

Hvis du vælger "Ekspresforsendelse" i ordreprocessen, vil vores transportsamarbejdspartner levere din ordre den næste arbejdsdag efter at vi har afsluttet produktionen. Gebyret for hasteforsendelsen angives separat i bestillingsprocessen.

Hvis du interesserer dig for premiumkundesupport, så udfyld blot vores formular. Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind