Billede af
Nyt: Billig produktion af budget-kataloger
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

Nyt: Billig produktion af budget-kataloger

Ud over vores klassiske kataloger til tryk af magasiner, reklamehæfter/-magasiner og salgskataloger med meget billedmateriale tilbyder vi nu også et billigt alternativ til publikationer med meget tekst: Budget-kataloger egner sig f.eks. til betjeningsvejledninger.

Billig takket være optimeret produktion

Budget-katalogerne trykkes med digitaltryk af høj kvalitet og bearbejdes ved hjælp af inline-fremstilling. På den måde udføres flere arbejdstrin – som f.eks. tryk og efterbehandling – i én maskine, hvilket gør produktionen særlig billigt, især ved små oplag på op til 1.000 stk.

Til kataloger med meget tekst – fra vejledninger til manualer

Med vores nyhed kan du præsentere store informationsmængder samlet i ét katalog med limbinding på 64 til 256 sider. Mest velegnede er budget-katalogerne til produkter med meget tekst som f.eks. manualer, betjeningsvejledninger og andre vejledninger.  
Pga. produktionsmåden er katalogerne velegnede til tryk af meget tekst, men ikke til store billeder, fordi papiret så kan krølle. Til magasiner og produktkataloger med mange billeder eller billeder til kant anbefaler vi derfor klassiske kataloger.

Formater og papirtyper

Vores nye budget-kataloger fås i formaterne A4 og A5. Med 90 g/m² og 115 g/m² kan du vælge mellem to typer af kunsttrykpapir til indmaden, mens omslaget får en finish med mat 250 g/m² kunsttrykpapir med en filmlaminering – mat eller blank. Fremstillingen foretages med bindingsmetoden af PUR-limbindingen.