Nyt i shoppen: Reklameartikler fra kendte mærker

Sørg for mere opmærksomhed med vores nye mærke-reklameartikler. Disse er perfekt egnet som reklamegaver af høj kvalitet til særlige kunder eller som en lille gave til fødselsdage eller jubilæer for forretningspartnere eller medarbejdere.

Klassikere af høj kvalitet: Notesbøger, blokke m.m.

Særligt populære reklamegaver er fx notesbøger, blokke og skriveredskaber. Disse klassikere er praktiske for enhver og kan bruges overalt i arbejdshverdagen. Sørg for mere opmærksomhed med artikler fra Moleskine, Parker, rOtring og Marksman i højeste kvalitet.   

Altid et godt valg: Rygsække og laptoptasker

Alle, som er mobile og aktive i deres arbejdshverdag eller fritid, vil glæde sig over en rygsæk, konference- eller laptoptaske. Med artikler fra kendte premiummærker som Case Logic, Avenue, Field & Co. og Marksman giver du udtryk for, at du værdsætter dine medmennesker.

Småt men godt: praktiske hjælpere til hverdagen og teknikprodukter

Også med små gaver kan du sætte din virksomhed i fokus og finde mere opmærksomhed hos dine målgrupper. Det kan være Powerbanks, Bluetooth-højtalere eller nyttige køkkenredskaber og praktiske hjælpere til hverdagen fra Seasons, Avenue og PFM – vi trykker dit individuelle logo på mærkeartiklen.

Se vores komplette udbud af reklameartikler og vores premium-rygsække, premium-notesbøger og premium-drikkeflasker.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind