Nyt i shoppen: Reklameartikler fra kendte mærker

Sørg for mere opmærksomhed med vores nye mærke-reklameartikler. Disse er perfekt egnet som reklamegaver af høj kvalitet til særlige kunder eller som en lille gave til fødselsdage eller jubilæer for forretningspartnere eller medarbejdere.

Klassikere af høj kvalitet: Notesbøger, blokke m.m.

Særligt populære reklamegaver er fx notesbøger, blokke og skriveredskaber. Disse klassikere er praktiske for enhver og kan bruges overalt i arbejdshverdagen. Sørg for mere opmærksomhed med artikler fra Moleskine, Parker, rOtring og Marksman i højeste kvalitet.   

Altid et godt valg: Rygsække og laptoptasker

Alle, som er mobile og aktive i deres arbejdshverdag eller fritid, vil glæde sig over en rygsæk, konference- eller laptoptaske. Med artikler fra kendte premiummærker som Case Logic, Avenue, Field & Co. og Marksman giver du udtryk for, at du værdsætter dine medmennesker.

Småt men godt: praktiske hjælpere til hverdagen og teknikprodukter

Også med små gaver kan du sætte din virksomhed i fokus og finde mere opmærksomhed hos dine målgrupper. Det kan være Powerbanks, Bluetooth-højtalere eller nyttige køkkenredskaber og praktiske hjælpere til hverdagen fra Seasons, Avenue og PFM – vi trykker dit individuelle logo på mærkeartiklen.

Se vores komplette udbud af reklameartikler og vores premium-rygsække, premium-notesbøger og premium-drikkeflasker.