Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Flaskeetiketter

TIL MARKERING AF FLASKER OG GLAS: FÅ TRYKT FLASKEETIKETTER

Med flaskeetiketter i dit corporate design kan du nemt få sat produktoplysninger som f.eks. ingredienser på dine produkter. Hvis du får trykt individuelle flaskeetiketter, bør du være opmærksom på, at vigtige oplysninger som f.eks. ingredienser, fyldemængden eller alkoholprocenten af drikkevarer er godt læselige. Ud over skrifttypen og -størrelsen påvirker også kontrasten i forhold til baggrunden læseligheden. Ønsker du at overrække en god flaske champagne til dine kunder og sikre dig, at de også kan huske, hvem den kom fra, når kortet på flasken ikke længere er der? Så få trykt flaskeetiketter i dit corporate design, med dit logo eller en venlig hilsen, og brug disse klistermærker til at markere vin- eller champagneflasker. Du kan klæbe disse flaskeetiketter på flaskens hals eller over den pågældende etiket. Vigtige ingredienser bør man ikke dække til. Det er også muligt at designe og få trykt egne øletiketter. Dæk ikke disse informationer til, når du placerer dit logo på flasken. Udnyt muligheden for at placere dit mærke diskret, men ikke på en almindelig måde hos dine kunder, og få trykt flaskeetiketter hos os.

FÅ TRYKT PRAKTISKE FLASKEETIKETTER I DIN ØNSKESTØRRELSE

Det er helt op til dig, hvilke produkter du vil give et personligt look med selvklæbende labels. Uanset om syltetøjsglas, vinflaske eller eksklusiv spiritus, takket være frit formatvalg kan du tilpasse dine klistermærker til flaskerne og designe dem efter eget valg. Hvis du ønsker at få trykt flaskeetiketter, kan du i vores onlineshop vælge størrelser fra min. 5 x 5 cm til maks. 21 x 21 cm. Design dit ønskemotiv, og overfør de endelige trykfiler til os ved bestillingen. Tryk af flaskeetiketter som f.eks. vinetiketter eller snapsetiketter udføres hos os med digitaltryk af høj kvalitet. Klistermærkerne placeres ved siden af hinanden i det beskårne format på bæremidlet og leveres på en rulle. På den måde kan de bruges med det samme og trækkes nemt af. Fordi bagsiden består af klæbepapir, er der her ikke mulighed for tryk. I vores trykkeri kan du få trykt dine individuelle flaskeetiketter fra et oplag på 100 stk.

MANGE DESIGNMULIGHEDER. FÅ TRYKT FLASKEETIKETTER

Det er vigtigt at vælge den rigtige papirtype, når du får trykt flaskeetiketter. For sammen med motivet påvirker papirtypen det samlede billede af flaskerne. Således kan klistermærker bidrage til at øge flaskernes udseende og således give ekstra kvalitet til gaven. Hvis du får trykt flaskeetiketter, kan du hos os vælge mellem fem forskellige papirtyper, som vi forsyner med tryk for dig og stiller til rådighed i form af rullelabels. For et særlig elegant og eksklusivt touch, f.eks. som vinetiketter, anbefaler vi vores hvide strukturpapir: Med kridtfarve og en let stribestruktur fremhæves det på en spændende måde fra flaskens glatte glashals. Ønsker du noget mere diskret? Så vælg transparente selvklæbende rullelabels. Den ekstra lakering giver disse flaskeetiketter en bedre holdbarhed og således mere kvalitet. I øvrigt: Meget mere påfaldende bliver det med neonpapir. Her skal du være opmærksom på, at etikettrykket i den forbindelse foretages med en farve, og at de anvendte former og skrifttyper vises sort.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind