Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Vinetiketter

FÅ TRYKT VINETIKETTER, OG GIV DE DEJLIGE DRÅBER ET INDIVIDUELT LOOK

Uafhængigt af din branche eller de produkter, som du tilbyder, er vin en populær kvalitetsgave til forretningsforbindelser og kunder. For at efterlade et positivt indtryk med en vinflaske bør man dog ikke tage den første og bedste vin med en flot vinetiket på flaske i et supermarked. Hvis du vil sende vin som en eksklusiv gave f.eks. til et bryllup, en rund fødselsdag eller et firmajubilæum til en kunde, kan du på forhånd informere dig på internettet eller hos en vinhandel for at skille dig ud fra mængden af lykønskninger. Vigtige kriterier er druesorten, vinavleren og også vinens alkoholprocent for ikke at glemme modtagerens præferencer. Vil du være sikker på, at modtagerne kan huske din virksomhed, når de drikker vinen på et tidspunkt og det medfølgende kort ikke længere hænger omkring vinens hals? Så giv vinflaskerne et individuelt look med egne etiketter, og få trykt eksklusive vinetiketter. Design dine flaskeetiketter helst i dit corporate design og med dit logo, hvilket øger genkendelseseffekten. Og hvad med et flot citat, som passer til din virksomhed?

EFTERLAD ET GODT INDTRYK MED PERSONLIGE VINETIKETTER I FIRMADESIGN

Hvis du får trykt vinetiketter hos os, kan du selv vælge klistermærkernes størrelse efter dine egne ønsker takket være frit formatvalg. Leveringen af vinetiketter foretages ved siden af hinanden på rulle. De ikke slidsede klistermærker kan bruges med det samme og kan nemt trækkes af klæbepapiret. Det er ikke muligt at trykke på bagsiden, fordi den indeholder klæbemidlet. Vi trykker vinetiketter på vores trykkeri med digitaltryk og med lak. Vi bruger ikke ekstra lim, hotmeltfilmprægning eller filmlaminering. Derimod tilbyder vi forskellige papirtyper for at kunne opfylde de forskellige krav fra vores kunder. Ud over eksklusive papirtyper som f.eks. struktur- og transparenspapir byder vi med offsetpapir også på muligheden for selv at kunne skrive på etiketterne efter trykket. Hvis du ønsker at få trykt vinetiketter, som har signaleffekt, bør du satse på neonpapir. Skrifttyperne trykkes i den forbindelse med sort, så neon straks springer i øjnene.

FÅ TRYKT VINETIKETTER, OG BRUG DEM PÅ MANGE FORSKELLIGE MÅDER

Hvis du får trykt vinetiketter, kan du selvfølgelig også anvende dem som snapsetiketter. Vores vinetiketter har også mange andre anvendelsesmuligheder. Det er i den grad tilladt at bruge dem til andre ting end som vinetiketter: Marker f.eks. også dips eller syltetøj, som du sender til dine kunder til jul eller påske, med individuelle vinetiketter. Glem ikke vigtige oplysninger som f.eks. ingredienser eller holdbarhedsdatoen. Fremstiller du produkter i flasker eller glas? Også til det formål kan du få trykt vinetiketter og bruge dem for at give dine produkter et look i dit corporate design. Vores vinetiketter produceres med digitaltryk og er selvklæbende. Vinetiketterne klæber permanent og er vanskelige at få af overfladerne igen.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind