15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Hoodies mænd

Som reklamegave eller arbejdstøj: Få trykt hoodies mænd

Slip din kreativitet løs, og bestil hoodies mænd med attraktive motiver på for- og bagsiden. Du kan bruge denne beklædningsgenstand både som reklamegave og som arbejdstøj for mænd. I begge tilfælde bør designet og således det tryk, du senere får trykt på dine hoodies mænd, relatere til dit firma. Hvis du allerede på forhånd ved, at dine hoodies mænd skal bruges som reklamegaver, har du mulighed for at placere logoet lidt mere diskret og designe et attraktivt motiv eller et sejt slogan til dine hoodies mænd. Hvis hættetrøjen skal bruges som arbejdstøj, kan trykket sagtens være udformet lidt mere tydeligt sammen med dit logo. Men husk: Hvis du får trykt hoodies mænd, må de ikke bruges på arbejdspladser i produktionen eller lignende steder, hvor hætten eller snorene på trøjen kan føre til problemer. I disse tilfælde anbefaler vi at få trykt trøjer uden hætte.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind