Hoodies

Få trykt originale hoodies, og brug dem til reklamer

Ønsker du at klæde dit hold ensartet på ved det næste klub- eller firmaarrangement? Ikke noget problem! Design dit eget motiv, og få trykt originale hoodies til hvert medlem eller hver medarbejder. Uanset om tekst, logo, et slogan, der passer til mærket, eller noget helt andet, vi trykker dit design på hoodies af høj kvalitet.

Hoodies, dvs. sweatshirts med hætte, er både flotte og praktiske. Hætten beskytter mod vind og vejr, og hoodiens sweatstof holder kroppen og hovedet dejlig varm i den kolde årstid. Individuelt designede og trykte hættetrøjer og behagelige både for mænd og kvinder, fordi hoodies har et dejligt løst snit. Hoodies udstråler afslappethed og coolness, og derfor er de et perfekt reklamemedie til mindre formelle og mere afslappede anledninger. Få trykt hoodies, og bær hættetrøjerne f.eks. sammen med dine medarbejdere ved den næste efterårsfest eller til et åbent hus-arrangement i din virksomhed.

Individuelle farver og størrelser for din trøje

Hvis du ønsker at få trykt hoodies, kan du vælge mellem mange forskellige farver. Uanset om sort, rød eller grøn du finder sikkert en grundfarve, som passer perfekt til det motiv, der skal trykkes på, og som sætter det bedst muligt i scene. Dit individuelle design trykker vi i den bedste kvalitet, efter eget valg enten på forsiden af hoodies mænd eller damer og/eller på bagsiden af hættetrøjen.

Ønsker du at få trykt individuelle hoodies, skal de selvfølgelig også sidde perfekt. Derfor tilbyder vi de afslappede hættetrøjer i forskellige størrelser fra S til XXL. Alle hoodies kan nemt vaskes ved 40 °C, uden at det påtrykte motiv lider under det.

Tryk på hoodies: Vores indsats for et optimalt trykresultat

Vi ved, at når vi trykker hoodies, så er et perfekt trykresultat selvfølgelig noget af det vigtigste. Derfor trykker vi alle hættetrøjer med silketrykmetoden, der sikrer høj kvalitet. Denne tekstiltrykteknik garanterer en bestandig farvekvalitet og et optimalt trykresultat. Silketrykmetoden gør det muligt, at vi kan trykke hoodies, som fuldt ud opfylder dine forestillinger og bliver til ægte unikaer. Uanset om et personligt motiv, en kreativ tekst eller bare dit logo udform trykdesignet passende til anledningen eller dit mærke, så får vi trykt motivet på dine hoodies. Ved designet af trykket står der alt efter valg en eller to farver til rådighed. Alle Pantone-specialfarver bortset fra metallic- og neonfarver er mulige. Således kan du designe trykbilledet for dine hoodies i præcis den eller de farver, som passer til dine virksomhedsfarver.

Ikke kun selvdesignede og trykte hoodies virker super afslappede. Andet individuelt tøj som f.eks. broderede baseballkasketter supplerer looket og repræsenterer lige så meget coolness som hættetrøjerne. Så hvad med at få trykt eller broderet en baseballkasket sammen med dine hoodies?

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind