Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Polo shirts

Få trykt stilsikre polo shirts

Bliv lagt mærke til med vores elegante polo shirts, som giver din virksomhed en ensartet optræden. Få trykt polo shirts både til mænd, damer og børn. I vores sortiment finder du langærmede og kortærmede polo shirts. Takket være farvemæssigt afstemte stolpelukninger og kraver virker disse polo shirts stilsikre og scorer især point med deres særlige pasform. Bestil polo shirts af høj kvalitet, som består af op til 100 procent bomuld.

Polo shirts til enhver anledning

Polo shirts med tryk kan anvendes i hverdagen, på jobbet og i fritiden. Som en ægte tøjklassiker er især kortærmede polo shirts tidløse og uundværlige i modeverdenen. Få trykt polo shirts, så vælger du rigtigt ved enhver anledning. Polo shirts kan ikke kun anvendes af dine medarbejdere. Hvis du får trykt polo shirts, kan de også bruges som eksklusive reklamegaver af høj kvalitet til kunder.

Få trykt polo shirts med mange forskellige muligheder

Fra logo og motiv til tekst: Med tekstiltryk kan vi trykke alt på vores talrige modeller. Vi udfører gerne dine ideer. Design blot et individuelt design til for- og bagsiden af dine polo shirts, så trykker vi dem for dig. Alt efter shirt står der forskelligt store trykområder til rådighed for dit design. Derfor skal du først sikre, om den mulige trykstørrelse passer til dine forestillinger. Derudover fremhæver du dit design ved at vælge den farve, som dine polo shirts skal have. Så hvad venter du på? Bestil dine individuelle polo shirts online nu.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind