Jakker

Klar til al slags vejr med jakker med tryk

Se vores eksklusive udvalg af attraktive jakker, og få trykt dit yndlingsmotiv på jakker. Vi tilbyder et stort sortiment af jakker af høj kvalitet, som du kan bruge til at sætte dit modepræg på tingene. Vær klar til enhver årstid, og beskyt dig således mod vind og vejr. Lav et modestatement, og fremhæv dig i forhold til dine konkurrenter, og få samtidig gavn af en diskret reklameplacering. Jakker med tryk som f.eks. vinterjakker og vindjakker kan være et ægte alternativ til de gængse reklameartikler med tryk og øge din reklameeffekt væsentligt.

Få trykt jakker til kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser

Reklamejakker bruges især til medarbejdere og kunder. Fra en virksomheds perspektiv giver jakker med reklametryk rigtig god mening, især hvis den har ansat mange medarbejdere, der arbejder ude af huset eller deltager på messer. Kunder kan uden store problemer genkende dine medarbejdere pga. deres jakker med tryk i din virksomheds corporate design. Udnyt disse fordele til din fordel, og få trykt jakker i vores shop.

Vores tip: Særlig værdsat hos dine kunder er reklamegaver af høj kvalitet, f.eks. i form af moderne jakker. Hvis du planlægger specielle kundeevents, kan jakker med tryk her være et attraktivt og praktisk reklamemiddel. Kort sagt: Du kan styrke dine forretningsrelationer, hvis du får trykt jakker til dine kunder.

Scor point med alternative reklamemidler, og få trykt jakker

At få trykt jakker er et ægte alternativ til de gængse reklameartikler med tryk. Med silketryk som trykmetode kan du både få trykt for- og bagsiden af vores jakker.

Mulige flader er følgende: På forsiden kan du placere dit firmalogo over venstre bryst. Hen over bagsiden af jakkerne strækker sig den anden flade med mulighed for tryk. Her kan du placere dit logo igen og/eller motiver, sjove citater og meget andet. Der er ingen grænser for din fantasi: Afprøv det perfekte design af dine nye reklamejakker, og vælg en egnet farve.

Oplysning: Du har mulighed for at samle dit individuelle størrelsesmix fra et stort udvalg af tøjstørrelser.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind