Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

T-shirts

Få trykt individuelle t-shirts

Er det næste firmaarrangement lige rundt om hjørnet, og ønsker du at få trykt individuelle t-shirts? Så er du kommet til det rette sted. Med selvdesignede t-shirts trykt af Onlineprinters repræsenterer du og dine medarbejdere virksomheden og jeres produkter i offentligheden i et ensartet look. Uanset hvad anledningen er til, at du ønsker at få trykt t-shirts messer, idrætsarrangementer, firmafester, velgørenhedsevents eller bare til medarbejderne i dine filialer vi får sat dit selvdesignede motiv på t-shirts og understøtter dig på den måde gerne i dine reklameaktiviteter. Det individuelle tryk på tøjet foretages med stor omhu og i den bedste kvalitet.

Få trykt t-shirts, og få gavn af vores store udvalg

I vores onlineshop finder du tøj og tekstiler til damer, mænd og børn. Hvis du ønsker at få trykt selvdesignede t-shirts, kan du vælge mellem forskellige t-shirt-snit og t-shirt-størrelser. Selvfølgelig tilbyder vi vores t-shirts i mange forskellige grundfarver. På den måde kan du passende til anledningen få trykt absolut individuelle og originale t-shirts, som passer perfekt til dit corporate design. Hvad f.eks. med t-shirts, som har et sejt eller sjovt slogan som tryk?

Når klubber eller virksomheder får trykt t-shirts, vælger de ofte store motiver, der passer til anledningen, inkl. slogan eller citat på bagsiden af den pågældende t-shirt. Dette suppleres med tryk af logoet på brystet på forsiden af tøjet. Men selvfølgelig er der ingen grænser for placeringen af trykmotiverne. Du vælger selv: Vi trykker dine t-shirts helt efter dine ønsker på for- og/eller bagsiden. Dit individuelt designede motiv eller et sejt citat kan alt efter valgt t-shirt på forsiden enten trykkes under kraven, på højre eller venstre bryst, midt på brystet eller på maven. Hvis du ønsker at få trykt dit logo eller billede på bagsiden af dine t-shirts, er der afhængigt af t-shirten plads i nakken, på den øvre ryg, midt på ryggen samt på den nedre ryg.

Brillante farver og plejenemme materialer

Når vi trykker t-shirts, gør vi det med silketryk. Denne trykmetode er især velegnet til at trykke et stort antal af t-shirts og giver et brillant trykresultat i en høj kvalitet. Hvis dit motiv, som vi trykker på dine t-shirts, indeholder komplekse og detaljerede designelementer, vises disse optimalt ved hjælp af trykteknikken. Alt efter anledningen sætter vi dit diskret placerede logo, et catchy produkt- eller mærkeslogan eller et sejt citat på en stor flade i scene på den bedst mulige måde. De fleste af de tilbudte t-shirts fremstilles af 100 procent bomuld. De nøjagtige oplysninger finder du i de enkelte produktbeskrivelser. Vask af t-shirts er mulig ved en maks. temperatur på 40 °C, så tøjet inkl. tryk ikke tager skade. T-shirts med tryk kan du også uden problemer stryge med vrangen ud for at udglatte folder, der evt. er opstået ved vasken.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind