15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Polo shirts mænd

Få trykt polo shirts mænd - afslappet og elegant

Glæd dine medarbejdere, og bestil polo shirts mænd med tryk. De er stadig vildt trendy med deres afslappede og samtidig elegante look, uanset om i fritiden eller på arbejdet. På den måde gør du ikke kun dine medarbejdere glade, som godt kan lide polo shirts mænd med dit individuelle tryk, men de egner sig også som reklamegaver til kunder. Dit logo skal selvfølgelig tænkes ind i designet af motivet. Få f.eks. trykt dit logo på forsiden og et smart citat, et sejt udråb eller dit firmaslogan på den anden side. Hos os kan du designe forskellige modeller til damer og herrer. Polo shirts mænd har f.eks. et lige og løst snit. Kortærmede modeller er mere almindelige i hverdagen, men vi tilbyder også langærmede polo shirts mænd få f.eks. trykt dem til kolde dage eller lidt mere formelle anledninger. Hvis du ønsker at få trykt polo shirts mænd, kan du vælge mellem forskellige mærker som f.eks. Fruit of the Loom, Sols og B&C Collection.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind