Billede af

Kundeservice (engelsk):  8988 6986   Mandag - fredag 8.00 - 18.00  |  Kontaktformularer

Onlineprinters og Gmund præsenterer deres egen papirkollektion

Onlineprinters-Art-Classics

Vi er glade for at kunne tilbyde vores første egen papirkollektion. Sammen med bøttepapirfabrikken Gmund har vi under overskriften „Onlineprinters Art Classics“ udviklet fire unikke papirtyper, som nu fås i kategorierne Brevpapir og Visitkort. Papirtyperne er af en særlig høj kvalitet og opkaldt efter stilskabende kunstperioder: „Renaissance“, „Baroque“, „Rococo“ og „Modern Art“. De klangfulde navne er blevet inspireret af kollektionens helt særlige fornemmelse. Den er kendetegnet ved unikke kombinationer af farver, basisvægte og overfladestrukturer, som er blevet specielt udviklet til Onlineprinters.

Onlineprinters Art Classics

Renaissance (Gmund)

Det elegante papir overbeviser med sin varme, lysegrå farve og en meget fin lodret linjeprægning på for- og bagsiden af papiret.

Baroque (Gmund)

Papirets overflade er ribbet på en side af en vandret linjeføring. Den sarte lysegule farve giver „Baroque“ en venlig og ekstraordinær karakter. Takket være dens udtryksfulde overfladestruktur kommer trykresultatet til at ligne bestrøget papir. Desuden er „Baroque“ ph-neutralt og syrefrit, dvs. særligt ældningsbestandigt.

Rococo (Gmund)

„Rococo“ vækker opsigt med sin ekstravagante prægning: bløde vandrette linjer med en afstand på ca. 1 mm og diskrete lodrette linjer med en afstand på ca. 26 mm. De gør „Rococo“ til en haptisk oplevelse. I kombination med det blide rosé overbeviser denne legesyge papirtype over hele linjen. 

Modern Art (Gmund)

Det koldt hvide papir står for tidløs elegance og futuristisk modernitet. „Modern Art“ har sine styrker i en meget fint prikket overflade og en diskret blankhed på begge sider. Det let blåligt farvede papir er ph-neutralt.


Lær „Onlineprinters Art Classics“ at kende og elske. De fire premium-papirtyper står til rådighed for visitkort (4/0 og 4/4) i formatet 8,5 x 5,5 cm og 9,0 x 5,0 cm samt for brevpapir i formaterne A4, A5 og M65 – til udtryksfuldt forretningsudstyr af høj kvalitet.

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG