Billede af
Badges og magneter – reklameartikelklassikerne i shoppen nu
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

Badges og magneter – reklameartikelklassikerne i shoppen nu

Badges og magneter hører til klassikerne blandt reklameartikler. De er små, praktiske og kan bruges på mange forskellige måder til diverse reklameformål. De praktiske give-aways stikker ud med individuelt designede motiver og udbreder dine reklamebudskaber legende let. I vores nye kategori Badges og magneter kan du vælge mellem forskellige produkter, former og størrelser til tryk.

Du bestemmer selv, hvilket motiv der skal pryde dine badges og magneter. Dit firmalogo eller et godt reklameslogan på en kulørt baggrund er selvfølgelig altid en god idé. Men også ikoner og mønstre kan sættes perfekt i scene på de små reklameflader. På lignende måde som ved shirts eller stofposer kan du også bruge smarte citater til at skabe nogle ægte blikfang. På den måde opstår der perfekte reklamegaver til arrangementer.

Praktiske hjælpere i hverdagen: Badges til dit mærke

Ud over designet kan du også bestemme bagsiden af dine badges. Vi tilbyder dig tre forskellige muligheder: De traditionelle badges råder over en nålelukning og kan således fastgøres på og fjernes nemt igen fra forskellige tekstiler. Du kan bruge disse badges – enten i rund eller firkantet form – f.eks. som kendetegn for dine medarbejdere på messer og arrangementer.

De såkaldte spejlbadges får kvindehjerter til at smelte. Disse runde modeller kombinerer fordelene ved badges og spejle, og de passer i enhver håndtaske. Således viser en side dit individuelle reklamemotiv og den anden gør det muligt for dine kunder og forretningsforbindelser at kaste et blik i spejlet, når de er på farten. Også runde oplukkerbadges giver merværdi i hverdagen. Uanset om i bukselommen eller i håndtasken, de små hjælpere kan tages med og bruges overalt.

Til attraktive reklamebudskaber – magneter i corporate design

Magneter med tryk er meget velegnede som give-aways på messer. I vores sortiment finder du stabile køleskabsmagneter og bøjelige magnetklistermærker af tynd folie. De klæber på metalliske overflader og hjælper dine forretningsforbindelser og kunder med at placere vigtige noter på en synlig måde. For ofte får små sedler, som sættes fast et sted, mere opmærksomhed – uanset om det drejer sig om indkøbssedlen eller en to-do-liste på den magnetiske husketavle.

Flere praktiske give-aways, som du kan få trykt hos os til længerevarende eller engangs reklamekampagner, finder du i vores kategori Reklameartikler.