Skræddersyede emballager - så individuel som dine produkter

Om de nu er store eller små, runde eller kantet, produkter har nu engang forskellige former og størrelser. Og her passer standardemballager ikke altid perfekt. Men vi har din løsning på problemet: Skræddersyede emballager, så individuel som dine produkter. Opdag vores mangfoldige tilbud og vælg dine favoritter mellem klapæsker, foldeæsker, pudeæsker og mange andre varianter. Vores emballager får du i individuelle størrelser og til favorable priser, med eller uden påtryk

100 % frit konfigurerbare formater

Hos os får du i stedet for standardæsker skræddersyede emballager, som du frit kan konfigurere passende til dine produkter, reklamemidler eller gaver. Den individuelle trykskabelon genereres som PDF-fil efter at dimensionerne er indtastet og kan derefter anvendes til at oprette dine trykfiler. 

Bestilling af små oplag og prøver

Dine ønskeemballager trykker vi allerede i små oplag f.o.m. 100 styk. Du vil gerne i forvejen vide, hvordan emballagen føles og dit design kommer til at virke? Intet problem, hos os har du mulighed for at bestille enkelte prøver – uden påtryk eller i dit ønsket design.