Nyhed: Klistermærker med 3D-optik og hvidt påtryk 

Klistermærker og etiketter er billige og kan effektivt anvendes til forskellige anledninger. Til mærkning af varer eller kampagner, som vejviser på gulve eller vinduer eller bare som et giveaway ved events eller mailingkampagner, med klistermærker kan du iscenesætte dine reklamebudskaber og gøre indtryk hos dine målgrupper. 

For specielle effekter: Transparente reklameklistermærker med hvidt tryk  

Nu kan du også få trykt hvide designelementer på transparente klistermærker. På den måde kan man fremhæve andre farver ekstra godt eller oprette designs til mørke baggrunde.

Nu bliver det plastisk: Doming-labels med 3D-optik

Takket det påførte harpikslag fremstår doming-labels i en strålende 3D-optik. Desuden er de ridsebestandige, vandfaste og UV-bestandige. Af denne grund har de en lang levetid og er specielt egnede til overflader, som er vanskelige at beklæbe.

For endnu mere designfrihed: Etiketter i ønskeform

Vidste du det? Du kan også lade etiketternes form tale for dit reklamebudskab; med vores frit formbare etiketter. Det kan være et stopskilt, et våbenskjold eller et hjerte – med en kontur har du endnu flere muligheder for at designe dine individuelle etiketter. 

 

I vores onlineshop finder du desuden: klassiske reklameklistermærker, veganske klistermærker, neon-klistermærker, adresseklistermærker og gulvklistermærker – til reklamebudskaber, der sætter sig fast.