Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Foldere

TRYK FOLDERE ANDERLEDES END ALMINDELIGE FLYERS

Den grundlæggende forskel mellem flyers og foldere ligger i forarbejdningen. Mens flyers enten får tryk på en eller begge sider og derefter skæres i form, har foldere endnu et arbejdstrin: falsningen. Forskellen mellem at false og at folde ligger i, at foldene udføres manuelt, mens det ved falsning er en maskine, der udfører de såkaldte bukkelinjer. En anden forskel er sideantallet. Flyers har et maks. omfang på to sider. Hvis der er flere, bruges som regel begrebet folder.

POPULÆRE FORMATER OG FALSTYPER FOR FOLDERE

I vores onlineshop kan du få trykt foldere i almindelige og specialformater. De mest populære foldere hos vores kunder er foldere med seks sider i formatet M65 samt foldere med fire sider i A4- og A5-formatet. Den valgte fals afhænger af flyernes sideantal. Den såkaldte parallelfals med 1 bukkelinje, hvor der i midten af arket foretages en falsning, så sider kan ligge parallelt på hinanden, fås kun ved flyers med fire sider. Fra et omfang på seks sider er 1 bukkelinje ikke længere tilstrækkelig, tilsvarende skal også falsen ændres. Her bruges der ofte den såkaldte rullefals, hvor der ikke falses i midten af arket, men hvor det - alt efter ønsket sideantal - bliver opdelt i tredjedele (fals med 2 bukkelinjer) eller i fjerdedele (fals med 3 bukkelinjer) og falset på den måde.

PAPIR OG FINISH TIL DINE FOLDERE

Oftest får vores kunder trykt standardfoldere uden yderligere finish. Her kan du principielt vælge mellem kunsttryk-, offset- og hvidt genbrugspapir. Vi tilbyder de nævnte papirtyper med forskellige basisvægte. Den mest valgte papirtype i kategorien standardflyer er 135 g/m² kunsttrykpapir. Hvis man ønsker folder tryk og i den forbindelse et look af særlig høj kvalitet, kan man vælge vores UV-lak-foldere. Udvalget er begrænset til kunsttrykpapir med kraftige farver, som vores kunder oftest bestiller med en papirbasisvægt på 250 g/m².

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Foldere"

Hvornår er foldere bedre egnet end standard-flyers?

Foldere kan indeholde mange oplysninger i et kompakt format.

Hvilken papirtykkelse er mest velegnet til mit formål?

Papiret bør hverken være for tyndt eller for tykt. I vores webshop finder du papirer med gramvægte mellem 90 og 250 g/m². Vi anbefaler papirer med gramvægte på 135 og 170 g/m².

Jeg har ingen erfaringer med oprettelse af trykfiler - kan jeg på anden måde komme frem til et godt resultat?

Hvis du ikke har nogen trykfiler, kan du oprette foldere online. Dertil skal du ikke bruge ekstra programmer. Du kan designe 4-sidede foldere i formaterne M65 eller A6 med vores Design online-værktøj direkte i browseren.

Er folderne falset når de kommer frem?

Vores foldere er falset, når de sendes af sted.

Hvilken falsemetode egner sig bedst til hvilken form for information?

  • Foldere med midterfals egner sig især til bordkort, lykønsknings- og til-og-fra-kort samt invitationskort og foldede visitkort.
  • Foldere med Z-fals eller port-fals (4-fløjet) egner sig især til invitationer eller programhæfter for arrangementer.
  • Foldere med rullefals viser mange forskellige informationer i små bidder. De er derfor især egnet til præsentation af produkter, serviceydelser eller virksomheder. Her kan du vælge mellem 3-, 4-, 5- og 6-fløjet.
  • Foldere med Z-fals egner sig især til imagebrochurer, menukort, produkt- eller servicepræsentation - disse foldere kan du også få som 3-, 4-, 5- og 6-fløjede foldere.
  • Foldere med krydsfals er det rigtige valg, hvis du har meget at sige og egner sig derfor især til udførlige produktpræsentationer eller imagekampagner. Folderen foldes op lige som et landkort eller en avis og viser hele dit tilbud eller alle informationer på en gang.

Hvilken form for lakering kan jeg vælge for foldere?

I vores kategori "Foldere UV-lak" tilbyder vi en række kvadratiske, stående og liggende foldere med lakering på alle sider. For at opnå en optimal effekt anbefaler vi at bruge kunsttrykpapir med en gramvægt på 250 g/m². Dette forsynes før falsningen med en bukkelinje, hvorfor der kan garanteres en fejlfri lakering.

Hvilken forædling kan jeg vælge for foldere?

Udover en lakering med UV-lak kan du også vælge mellem glittet/glossy og mat bestrøget/matcoated papir. Specielt for to-fløjede klapkort kan du vælge mellem en lang række af forædlinger. Du kan fx vælge filmlaminering, UV-lakering og soft-touch-filmlaminering. En helt anden type er vores perforerede foldere. På disse foldere perforeres bukkelinjen for den sidste fløj, så denne kan afrives. Denne type foldere er perfekt egnet til reklamekampagner, hvor den sidste fløj kan indeholde en værdikupon eller et svarkort for en lodtrækning som kan afrives.

Findes der foldere af naturpapir?

Alle vores øko- og naturpapirer, som offsetpapir og genbrugspapir finder du i kategorien Foldere øko-/naturpapir. Udover foldere finder du i kategorien "Øko-/Naturprodukter" et stort udvalg af trykprodukter, som vi trykker på bæredygtige papirer. Vores tip: Vælg bevidst vores genbrugspapir og vær med til at beskytte miljøet. Alle vores trykprodukter som du lader trykke på genbrugspapir er klimaneutrale og bidrager derfor automatisk til miljøbeskyttelsen. Flere informationer om vores klimaneutrale genbrugspapir finder du her.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind