Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Plakater

TRYK PLAKATER, SOM ER SYNLIGE OVERALT

Den store fordel ved plakatreklame er: Den når ud til mange mennesker på kort tid. Så din udendørs reklamer er synlige på alle slags baggrunde og underlag, anbefaler vi vejrfaste plakater af foliebelagt vejrfast pap eller plakater med bluebackpapir. Det hvide papir er træfrit, vejrfast og særlig rivefast. Bagsiden er farvet blåt, hvilket sikrer en høj opacitet (lystæthed, ugennemsigtighed). På den måde kan plakaterne ikke blot placeres på bølgeplast uden problemer, men også på delte plakatsøjler dækker plakater på bluebackpapir gamle reklamer perfekt, så der ikke er noget, der skinner igennem. I vores onlineshop kan du vælge bluebackpapir med en papirbasisvægt på 115 g/m².

UDTRYKSFULDE PLAKATER TIL BESKYTTEDE RUM

Vil du få trykt plakater til City-Light-plakater, City-Light-søjler eller andre vejrbeskyttede reklamemedier, får kunsttrykpapir sat dine budskaber optimalt i scene. Materialet, der i dagligdagen også blot kaldes kunsttrykpapir, optager takket være sin strøgne, dvs. lukkede overflade, væsentligt mindre farve end andre papirtyper. På den måde gengives billeder endnu mere præcist.

I øvrigt: Kunsttrykpapir er pga. dets overflade væsentligt tungere end andre papirtyper. Derfor kan du hos os vælge kunsttrykpapir først fra en papirbasisvægt på 100 g/m², mens vi f.eks. tilbyder offsetpapir allerede fra 80 g/m².

FOR MILJØET: FÅ FREMSTILLET BÆREDYGTIGE PLAKATER

Få udtryksfuld plakat tryk, og beskyt samtidig miljøet: Det er muligt med vores hvide genbrugspapir! Ifølge miljøinstituttet i München sparer man ved fremstillingen af genbrugspapir op til 60 procent energi og næsten 70 procent vand. Desuden er der færre emissioner og mindre affald, og der skal ikke fældes nogen træer. Således belaster genbrugspapir miljøet væsentligt mindre! Hvis man vil bruge plakatreklame, men også vil vise ansvarlighed, kan man vælge vores hvide genbrugspapir. Ligesom ved alle papirtyper er trykresultatet ved genbrugspapir også af høj kvalitet. Desuden bliver farver sat meget godt i scene takket være den naturligt afblegede hvide farve.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Plakater"

Findes der forskel mellem postere og plakater?

Begge produkter er et stort stykke trykt papir som anbringes virkningsfuldt på en vertikal overflade. På engelsk taler man i begge tilfælde om postere. Også hvis man forbinder ordet poster med et stort dekorativ trykt ark, kan du også få denne form for design trykket som plakat. Vigtigt er dog, at du kan levere tilsvarende trykfiler til vores plakattryk.

Findes der bæredygtige postere og plakater?

Hvis du lader postere trykke på genbrugspapir hos os, beslutter du dig samtidig for miljøbeskyttelse. Alle plakater som vi trykker på genbrugspapir er klimaneutrale og kan mærkes gratis med en tilsvarende label. Flere informationer til klimaneutralt tryk finder du her.

Hvad skal jeg tage højde for mht. plakatens indhold?

Formuler dit reklamebudskab kort og præcis. Sørg for at plakaten er godt læselig og vær opmærksom på sammenspillet mellem billeder og tekst. Brug et design der svarer til dit Corporate Design og sørg for en ensartet optræden. Det er også vigtigt at den reklamerende erkendes ved første blik - placer derfor dit logo så fremtrædende som muligt.

Hvad skal jeg tage højde for ved opsætningen af en poster eller plakat?

Jo mere iøjnefaldende plakaten er desto flere personer vil registrere den. Der findes forskellige muligheder at designe en plakat så den skiller sig ud fra mængden: formatet, anvendelse af kraftige farver, stærk kontrast mellem farverne samt tomme områder og optiske tricks. Flere informationer hertil finder du i vores tidsskriftsartikel "Plakatreklame".

Hvilken skrifttype egner sig til plakater?

Bedst egnet er slående skrifttyper, som er godt læselige på lang afstand og dermed fanger så mange forbigående som muligt. Til det formål skal skriften fremhæves tydeligt fra baggrunden og have en størrelse på mindst 60 pt. Så budskabet kan opnå den maksimale effekt hos modtageren, kan det betale sig på forhånd at eksperimentere lidt med forskellige skrifttyper til plakater. Her finder du et udvalg på gratis fonte som er særlig godt egnet til plakater.

Hvordan designer jeg en plakat med InDesign?

Du ved ikke rigtig hvor du skal starte med opsætningen eller hvordan du kan designe en plakat med InDesign? Så kig dog ind i vores YouTube-vejledningsvideo

Kan jeg gemme mine trykfiler hos Onlineprinters og få postere eftertrykt på et senere tidspunkt?

Du har mulighed for at få eftertrykt tryksager som postere og plakater, som du har bestilt tidligere. Dertil skal du bare gå ind i din kundekonto og vælge ekstramuligheden "Gentaget bestilling" i ordreoversigten så behøver du ikke at uploade dine trykfiler igen.

Hvor må jeg sætte plakaterne op?

Generelt må plakater ikke bare sættes op hvor man vil. Reklameflader skal bookes hos de tilsvarende steder. Hvis det drejer sig om offentlige flader skal du have en tilladelse fra kommunen. Tag kontakt til kommunen for at få mere at vide. Specielt på private hegn og murer må der ikke sættes reklame op uden at man har en tilladelse.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind