Kundeservice (engelsk):  8988 6986   Mandag - fredag 8.00 - 18.00  |  Kontaktformularer

Fås fra nu af: Emballager i fire forskellige varianter

Det første indtryk tæller! Fra nu af kan du også bestille emballager hos os - for en professionel optræden hele vejen rundt. Vælg den egnede emballage til dine behov blandt fire forskellige varianter: flaskeemballager, klapæsker, foldeæsker eller opbevaringsæsker med låg.


Emballage er et vigtigt reklamemateriale i ens marketing mix. De skaber sympati, vækker købelysten og kan bruges som genkendelsesfaktor.


Fordi vi vil understøtte dig bedst muligt i udformningen af dine marketingaktiviteter, har du hos os nu mulighed for at bestille emballager med individuelt tryk. Vælg mellem klapæsker, flaskeemballager, foldeæsker og opbevaringsæsker.


De lange, konvekse klapæsker har på den korte side en klapåbning, der buer indad. De fås i fire størrelser og er meget velegnet som kvalitetsindpakning af små gaver.

Flaskeemballagerne er foldeæsker med bundlukning, som nemt kan åbnes og lukkes ved hjælp af en flap på den øvre ende. Vælg mellem tre forskellige størrelser.

Vores foldeæsker i terningeform fås i syv forskellige størrelser og kan nemt åbnes og lukkes ved hjælp af en indstikslukning (friktionslukning). De er perfekt egnet som emballage for eller til transport af kvadratiske eller runde genstande.

De flade, todelte opbevaringsæsker med låg er den perfekte gave- og fragtemballage. De er pladsbesparende, stabile og fås i to forskellige størrelser: 5,2 cm x 14,8 cm og 5,2 cm x 21 cm. Æskernes låg kan tages helt af.


Alle emballager kan blive påtrykt hele vejen rundt med dit individuelle design.


Vores tip: Send praktiske powerbanks og USB-stik i de nye emballager som reklamegaver til kunder og forretningsforbindelser!

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG