Æsker med låg

FÅ TRYKT ÆSKER MED LÅG AF HØJ KVALITET SOM REKLAMEGAVER

Emballagen er vigtig! Hvis du vil give gaver til dine kunder eller mangeårige forretningsforbindelser, uanset om det er til jul, ved afslutningen af et succesfuldt år eller til en fødselsdag, kan du få trykt flotte æsker med låg som reklamegaver. For uanset hvor meget værdi selve din gave har, eller hvor kreativ den er: Det første indtryk tæller. Derfor er individuel gaveemballage så populær og virker særlig professionelt med dit virksomhedsdesigns farver. Indhold i æsker med låg kunne f.eks. være praktiske notesbøger, metalkuglepenne af høj kvalitet, skrivesæt eller også attraktivt designede bordkalendere med dit logo. Som gaveemballage kan man ud over æsker med låg i dit corporate design med fordel også bruge gavepapir med tryk eller en kvalitetspapirspose.

ÆSKER MED LÅG SOM PRODUKTEMBALLAGE

Hvis der ikke skal være nogen gave i æsken, kan du få trykt æsker med låg for at pakke dine produkter ind i dem. I modsætning til foldeæsker består disse æsker af et sammenfoldet låg, som sættes over den lidt mindre bund. Pga. dette materiale kaldes emballagen æsker med låg. Fordi låget og bunden ikke limes sammen, men kun holdes sammen ved hjælp af foldeteknikken og størrelserne, der passer sammen, kan emballagen åbnes uden saks eller kniv. Hvis du får trykt æsker med låg som produktemballage, er der i æsker i størrelse L f.eks. plads til produkter med mål under 18 x 18 cm. Højden af disse æsker er 3,5 cm. Vores æsker med låg i størrelse S har derimod målet 11 x 11 x 2,5 cm. Ud over disse kvadratiske formater tilbyder vi også firkantede. Alt efter produkt har du dog måske også mere brug for klapæsker, flaskeemballager eller ovennævnte foldeæsker. Hvis du ønsker at få trykt æsker med låg, kan du bestille dem fra et oplag på 100 stk. Vi anbefaler dog ikke æsker med låg som ren forsendelsesemballage, fordi de ikke udviser en kammerstruktur ligesom forsendelseskarton.

MATERIALE OG TRYK AF ÆSKER MED LÅG

Vi trykker dine æsker med låg med firefarvet tryk. Æskerne er af chromosulfatkarton, som får en mat dispersionslakering som finish. På den måde føles låget og bunden af æskerne med låg mat og glat. Chromosulfatkartonen er fast papir i flere lag, som til gaveæsker fås med en basisvægt på 300 g/m2. Æsker med låg kan efter ønske både fås med tryk på låget og de tilhørende sider samt på bunden. Vi leverer emballagen færdigt sammenfoldet og limet. Fordi bunden ved en lukket æske ikke forsvinder helt under låget, men der stadig kan ses et lille stykke, er der her god mulighed for at lege med farver og sætte sit præg på tingene. Mens du måske får trykt dit logo på låget, har du på bunden alt efter anvendelse mulighed for at placere ønsker eller produktinformationer. På den måde udnytter du de trykte æsker med låg optimalt, uanset om det er som produkt- eller som gaveemballage.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind