Foldeæsker

GAVEÆSKER MED TRYK FOR USAMMENLIGNELIGE EMBALLAGER

Slut med emballager i et kedeligt design. Fra nu af kan give-aways, gaver og salgsartikler pakkes ind i usammenlignelige gaveæsker. På grundlag af dine trykfiler omdanner vi simple kasser til individuelle æsker. Når gaver og produkter er godt pakket ind, får de endnu mere kvalitet. Ofte er det emballagen, der afgør, om en kunde bliver opmærksom på produktet eller bare går videre. Derfor anbefaler vi gaveæsker, som skiller sig ud fra mængden og samtidig passer til produktet og virksomheden. Gaveæsker med individuelt tryk som gaveemballage kan opfylde disse krav og har derudover også en høj genkendelseseffekt. Design f.eks. dine egne gaveæsker med imagebilleder, virksomhedens farver, dit logo og slogan.

TRYK AF GAVEÆSKER PÅ DEN NEMME MÅDE

Hvis du får tryk på gaveæsker og bruger dem som individuelle gaveemballager, fås vores gaveæsker i terningformat i forskellige størrelser fra 4 x 4 cm til 10 x 10 cm. Bestil i den forbindelse kun de mængder, som du har brug for. Konceptet af vores trykkeri muliggør også relativt små oplag fra 100 stk. gaveæsker. For ved moderne metoder som f.eks. digitaltryk er også trykket af små serier økonomisk. Leveringen af dine gaveæsker med tryk foretages limet og plano liggende, dvs. ikke foldet sammen. På den måde foregår transporten ukompliceret, og du kan opbevare disse gaveæsker pladsbesparende, indtil du skal bruge dem. Det er nemt at folde gaveæsker sammen, fordi bukkelinjerne allerede er blevet forpræget. Med få greb bliver kartonen foldet til terningformen. Bundlukningen fikseres med den nedre indstikslaske. Nu kan produktet lægges i æsken, og bagefter lukkes låget med den øvre indstikslaske. Vi bruger chromosulfatkarton til vores gaveæsker, et materiale, som muliggør fremragende trykresultater.

GAVEÆSKER I TERNINGEFORM ER PRAKTISKE OG HURTIGE AT BRUGE

Pga. den praktiske terningform kan gaveæsker med tryk også nemt stables i skabet, når de er foldet. Fyld dem, og straks har du en færdig pakket gave ved hånden. F.eks. ved indgåelse af en kontrakt eller som en lille opmærksomhed efter et spændende kundemøde. Gaveæsker med individuelt tryk er mere end bare beskyttende hylstre for produkter. Emballagen bliver nærmere en bestanddel af hele reklamekampagnen. Især hvis trykmotivet vender tilbage på forskellige reklamemidler, f.eks. på indkøbsposer med håndtag eller på indholdet af dine gaveæsker.

Tip: Hvis du ikke ønsker gaveæsker med tryk, kan du også få andre former for æsker: Vores sortiment omfatter også æsker med aftageligt låg, klapæsker og gaveemballage til flasker.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind