Klapæsker

KLAPÆSKER - EN LIDT ANDERLEDES GAVEEMBALLAGE

At pakke produkter og gaver ind er uundgåeligt. For det første er emballager praktiske og beskytter indholdet mod ridser og snavs. For det andet kan de, hvis de er udformet flotte eller elegante, virke af høj kvalitet og imponere modtageren. En særlig type af gaveemballage er klapæsker. Navnet antyder allerede, at formen af de konvekse æsker minder om en rystet pude. Gaveæskerne leveres plano liggende og ikke sammenfoldet. Til gaver og produkter kan du få trykt dine klapæsker med dine reklamebudskaber eller dit ønskemotiv. Klapæsker er på begge sider forsynet med en klapåbning, der buer indad. Først når man folder dem sammen, udfoldes klapæskernes endelige form. Når man klapper åbningerne sammen, lukkes emballagerne også.

PRAKTISK EMBALLAGE TIL GIVE-AWAYS: KLAPÆSKER MED TRYK

Med individuelle strøartikler kan du score point hos kunder og interessenter, uanset om på messer, events eller som små opmærksomheder indimellem. Du kan også få trykt klapæsker, hvis du vil udbrede et tidsbegrænset reklamebudskab. Således kan du bruge allerede eksisterende give-aways til forskellige reklamekampagner, uden at budskabet går tabt. Så få trykt klapæsker til at pushe din nyeste reklamekampagne eller for at distribuere dit aktuelle reklamemotiv. Det er praktisk: Hos os kan du få trykt dine individuelle klapæsker hele vejen rundt uden kant og således bruge motiver på hele fladen i mange farver. Send os blot dit design.

FÅ TRYKT KLAPÆSKER, OG BESTEM STØRRELSE, PAPIR OG OPLAG

Hvis du vil få trykt klapæsker og anvende dem som produktemballage eller gaveæsker til reklameartikler, kan du i vores shop vælge mellem to papirtyper: Kunsttrykpapir og chromosulfatkarton. Takket være en papirtykkelse på 300 g/m² er begge varianter stabile. Kunsttrykpapirets glatte overflade sætter flade motiver og kulørte billeder særlig godt i scene. Den matte finish af kunsttrykpapir og chromosulfatkarton får dit tryk til at virke af særlig høj kvalitet. Kartonens fordel er følgende: Den er kendetegnet ved en særlig høj modstandsdygtighed ved bøjning. De trykte klapæsker fås i forskellige størrelser fra S til XL og kan bestilles fra et oplag på 100 stk.