Bluser

Få trykt bluser - som arbejdstøj og reklamegaver

Tøj med dit logo som tryk kan betale sig dobbelt: Med tekstiltryk får du nemlig arbejdstøj af høj kvalitet til dine medarbejdere og individuelle reklamegaver til kunder. En klassisk repræsentant for denne slags firmatøj er t-shirts, som er fantastisk egnet til firmaløb, events og byfester. På messer, i forretningen eller ved officielle anledninger er det i høj grad det første indtryk, der tæller. Hvis tøjet derimod skal være lidt mere formelt, er det ikke noget problem, for vi trykker også skjorter og bluser for dig. I restaurationsbranchen anvendes f.eks. ofte en kombination af sorte bukser og en diskret, elegant overdel.

Med dit firmalogo på dine medarbejderes arbejdstøj øger du desuden synligheden af din virksomhed som mærke. Og hvis du bruger beklædningsgenstandene med tryk i dit corporate design som reklameartikler, forvandles herreskjorter og damebluser til effektive reklamemedier.

Masser af valgmuligheder - få trykt bluser

Hvis du får trykt bluser hos os, kan du vælge fra et stort sortiment af damebluser med feminine snit. Du kan bestille langærmede bluser og modeller med korte ærmer som f.eks. B&C-dameblusen i Oxford-stil. Desuden fås en Russell-bluse med 3/4-ærmer, klassisk krave og stolpelukning, der passer i farven. Også ved farven har du mange muligheder: Mange bluser til damer fås i klassiske farver som f.eks. sort eller hvid, men du kan også vælge modeller i stilfuld grå eller en kraftig bordeauxtone. En særlig god bærekomfort tilbyder i øvrigt damebluser med stretch eller sidesyninger, f.eks. Oxford-bluser fra mærket Fruit of the Loom.

Få trykt bluser, og brug det rigtige motiv som reklame

Hvis du får trykt bluser, er det oplagt at bruge noget tekst som tryk i venstre side i brysthøjde. Alt efter ønske kan du også få trykt for- og bagsiden af bluser med forskellige motiver. For at opnå en god reklameeffekt må dit firmalogo i dit corporate design selvfølgelig ikke mangle. Også et virksomhedsslogan er et populært tryk. Hvis du får trykt bluser og i den forbindelse f.eks. vælger et kækt slogan eller et sjovt motiv, fremhæver du dig fra mængden, fordi den type af tryk ellers ofte er at finde på afslappet fritidstøj som f.eks. t-shirts. Oplysning: Hvis du ønsker at få trykt bluser og er usikker, hvad størrelserne angår, anbefaler vi at tage et kig på tabellen med målene af bluserne (finder man i galleriet af det pågældende produkt).