15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Skjorter

Stilfulde reklamegaver: Få trykt skjorter

Beklædningsgenstande er meget velegnede som reklamemedier. Med tekstiler som reklameartikler øger du ikke kun kendskabet til dit mærke hos dem, der får gaven, men også hos dem, der ser tekstiltrykket. I den forbindelse kan du ikke kun score point med fritidsbeklædning som f.eks. t-shirts (se vores store sortiment), men også med businesstøj som individuelle reklamegaver. At få trykt din virksomheds logo og navn på smarte skjorter forvandler dem til effektive reklamemidler. Hvis du får trykt skjorter, kan du selvfølgelig også vælge attraktive eller emnerelaterede motiver. Men dit firmalogo bør heller ikke mangle ved dette valg. Oplysning: Tag ved designet hensyn til mulige stolpelukninger og brystlommer på dine skjorter.

Vores sortiment af herreskjorter

Hvis du får trykt skjorter, kan du hos os i sortimentet vælge forskellige modeller fra forskellige mærker. Vi tilbyder f.eks. skjorter med et lige, løst eller kropsbetonet snit. Desuden kan du vælge mellem langærmede skjorter samt sommermodeller med korte ærmer. Desuden fås herreskjorter i forskellige størrelser (S til XXL) og farver fra klassisk hvid og stilfuld sort til kulørte modeller. Selvfølgelig kan du også vælge forskellige detaljer som f.eks. stilfulde stolpelukninger, kraver eller manchetter. Oplysning: Du kan få trykt skjorter og i den forbindelse designe forskellige motiver til bryst- og bagsiden. På den måde kan virksomhedens logo og navn være på den ene side, og den anden side kan forsynes med tryk af et attraktivt motiv.

Få trykt skjorter til brug som arbejdstøj

Hvis du får trykt skjorter, kan du også vælge at give dem til dine medarbejdere. Med en reklamegave som en herreskjorte, en damebluse eller andre beklædningsgenstande udtrykker du værdsættelse over for kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere. Derudover kan skjorter med tryk anvendes perfekt som arbejdstøj til medarbejdere fra den eksterne eller interne salgsafdeling. Hvis du får trykt skjorter, skulle du måske også overveje at få fremstillet nogle til arrangementer. For også ved passende anledninger som f.eks. messer eller events kan skjorter med tryk med fordel bruges af dine medarbejdere som kendetegn og reklamedier.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind