Sweatshirts

Få trykt sweatshirts: Et alternativ til den klassiske reklame-t-shirt

Ønsker du at få trykt noget andet end endnu en t-shirt? Så har vi et perfekt alternativ til dig: Få trykt originale sweatshirts, der passer individuelt til den pågældende anledning. For t-shirts bliver der uddelt masser af som reklameartikler. Sweatshirts med tryk hører ikke til de billigste beklædningsgenstande, som man kan få trykt, men de overbeviser ved deres høje kvalitet. Trøjerne af sweatstof har i modsætning til hoodies, som også kan forsynes med tryk, ingen hætter og ingen lommer på maven, men de er mindst lige så populære beklædningsgenstande. Uanset om dit logo, et sjovt slogan eller en anden tekst design motivet individuelt efter dine ønsker, og få trykt det i vores onlineshop med tekstiltryk på sweatshirts.

Få trykt sweatshirts, og styrk holdånden

Det er dokumenteret, at fælles, ensartet tøj fremmer medarbejdernes sammenhold og vi-følelsen i virksomheden. Men også i klubber, ved polterabender samt ved alle anledninger, hvor de ansvarlige og medhjælperne umiddelbart skal kunne ses, er tøj med ensartet tryk meget populært. Få også trykt sweatshirts, og styrk på den måde (især i den kolde årstid) holdånden og samhørigheden blandt dine medarbejdere, holdkammerater eller frivillige hjælpere. I vores sortiment finder du sweatshirts til mænd og damer i forskellige størrelser. Når du har besluttet dig for at få trykt sweatshirts, kan du vælge blandt forskellige snit og flere grundfarver. Skal det nye arbejdstøj være diskret i sort, eller bliver overdelene uddelt som reklamegaver af høj kvalitet og bør hellere have en mere kraftig farve? Det er dit valg! Når du har tilpasset dine sweatshirts individuelt online og afsluttet bestillingsprocessen, følger uploaden af dit selvdesignede motiv, inden vi kan begynde med at trykke dine sweatshirts.

Sweatshirts og andre reklameartikler i lysende farver

Hvis du ønsker at få trykt sweatshirts, er slutresultatet afgørende for din tilfredshed. Derfor trykker vi disse beklædningsgenstande med silketrykmetoden, der sikrer høj kvalitet. Tekstiltrykteknikken garanterer brillante og bestandige farver i den bedste kvalitet. De individuelt designede sweatshirts kan uden problemer vaskes ved 40 °C. Uanset om et motiv til en særlig anledning eller bare et, der passer til din virksomhed, en forklarende tekst eller dit logo ved designet af trykket kan du vælge en eller to farver. I den forbindelse er det muligt at bruge Pantone-staffagefarver, bortset fra metallic- og neonfarver. På den måde kan du tilpasse motivet optimalt til dit corporate design og få trykt sweatshirts, som passer perfekt til din virksomheds udtryk. Ud over talrige beklædningsgenstande som f.eks. sweatshirts har du hos os også mulighed for at få trykt accessories og andre reklameartikler som f.eks. paraplyer og tasker. Hvad f.eks. med en broderet baseballkasket som skyggegiver og et perfekt supplement til sweatshirts? Gå på jagt i vores store sortiment, design dit individuelle motiv helt efter dine ønsker, og få trykt dine unikke sweatshirts med dit kvalitetstryk hos os.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind