Træstempel

Brugerdefineret stempelsæt

Udskiftning af tekstplader

BESTIL KLASSISKE TRÆSTEMPLER

Stempler er en del af det klassiske kontorudstyr sammen med brevpapir, visitkort og blokke. For også i den digitale tidsalder kommer de små hjælpere dagligt i brug som firmastempler eller datostempler. Praktiske og helt uden dikkedarer er f.eks. træstempler af bøgetræ. Takket være grebets behagelige overflade og dets dråbeform ligger disse træstempler særlig godt i hånden. Få trykt træstempler med dit eget logo, og brug dem f.eks. som adressestempler til postforsendelser. En anden fordel af stempler er følgende: Du kan også stemple dine kontaktdata efterfølgende i en trykt flyer eller et hæfte/magasin.

LIGE SÅ INDIVIDUELLE SOM DIN VIRKSOMHED: TRÆSTEMPLER

Hvis du ønsker at bestille individuelle træstempler, kan du hos os også få dem trykt som motivstempler, tekststempler og logostempler. Vælg blot dit produkt i den passende størrelse, og send os trykfilerne med det motiv, du har designet. Du kan vælge mellem forskellige firkantede størrelser samt to runde stempler. Vi anvender dit design så på en tekstplade og sætter den fast på dit træstempel. Har du fået en ny adresse eller et nyt logo? Ikke noget problem. Du kan også bestille enkelte tekstplader som erstatning for dine træstempler. Så er dine træstempler hurtigt up-to-date igen.

FOR ET VEDVARENDE OG PERSONLIGT STEMPELAFTRYK

Få trykt træstempler, og efterlad et individuelt aftryk af din virksomhed på overflader og produkter med mulighed for stempling. Bestil også det nødvendige stempeltilbehør med det samme, så du straks kan bruge dine træstempler. Som stempelpude kan du vælge mellem fire forskellige farver. Brug rød stempelfarve som et signal for vigtige eller advarselsoplysninger. Du kan også fremhæve dit motiv med grøn eller blå stempelfarve. For at placere dine kontaktoplysninger på en diskret måde eller integrere dem i et eksisterende layout anbefaler vi en diskret sort stempelpude. Når du bestiller træstempler, skal du være opmærksom på tekstpladens størrelse. På en så kompakt flade kan man kun placere meget få linjer tekst, hvis det ikke skal gå ud over læseligheden af bogstaverne. For at få et flot, læseligt resultat bør du anvende mindst skriftstørrelse 7 pkt. og ikke alt for avancerede skrifttyper til din tekster. Effekter som skygger, forløb og transparens kan heller ikke anvendes til dine træstempler.