Visitkort

TRYK VISITKORT MED LANG LEVETID

Lange samtaler og korte smalltalks kan fint afrundes med at udveksle visitkort til sidst. Det positive indtryk af den personale samtale kan du underbygge med visitkort af høj kvalitet og på den måde endda sørge for, at det gode indtryk varer ved indtil det næste møde. Ved valget af vores papirtyper har vi været særligt opmærksomme på ud over et kvalitetsudvalg også at tilbyde meget stabilt papir. På den måde kan du give udtryk for din personlighed og uddele visitkort, som holder længe!

PAPIRET ER DET AFGØRENDE: OPGRADER VISITKORT NEMT

Ved vores klassiske visitkort rækker udvalget af papirtyper fra udtryksfuldt kunsttrykpapir og blankt Chromolux-papir til miljøbevidst genbrugspap. Således har du mange forskellige muligheder for at få visitkort tryk, som gør indtryk. De mest populære papirsorter i vores klassikerkategori er kunsttrykpapir med en basisvægt på 300 g/m². Det er kendetegnet ved dets høje stabilitet og intense farvegengivelse og er fremragende egnet til dem, der uddeler store mængder af visitkort, f.eks. på events, messer og til andre arrangementer. Til helt særlige anledninger kan du fremhæve dig fra mængden med vores eksklusive visitkort. Forretningskortene med enkeltsidet tryk fremstilles af kraftigere papir og er således endnu mere stabile. Favoritten hos vores kunder er 290 g/m² diplomatkarton, hvor farver bliver gengivet særlig intenst takket være den brillanthvide overflade.

LETTERPRESS-VISITKORT FOR WOW-EFFEKTEN

Vi trykker ekstraordinære visitkort til dig med Letterpress-metoden. Det særlige tryk giver overfladen et reliefagtigt indtryk. Således er papirbasisvægtene sammenlignet med vores klassiske visitkort meget høje, hvilket gør kortene særligt stabile. Desuden giver Letterpress-elementerne dine visitkort en særlig tekstur.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Visitkort"

Kan jeg få trykt visitkort på både for- og bagside?

Vores dobbeltsidede visitkort forsynes med påtryk på både for- og bagside. Du har dog også mulighed for at bestille enkeltsidet trykte visitkort i vores webshop. Disse forretningskort får så kun påtryk på forsiden.

Tilbyder Onlineprinters også visitkort med farvesnit?

Ja. Vi tilbyder såkaldte Multiloft visitkort. Disse er også godt egnet, hvis du har brug for særligt stabile visitkort. Kærnen er farvet og omgivet af to hvide papirlag og kan de kan fås i elleve forskellige farvekombinationer.

Hvilket programmel er bedst egnet til at opsætte trykfilerne?

For næsten alle produkter kan du fra produktsiden downloade passende skabeloner i PSD- eller INDD-formatet til Photoshop eller InDesign, som du så selv kan individualisere efter dine ønsker. Disse layoutprogrammer anbefaler vi også til at designe dine trykprodukter. Vigtigere end programmellet, med hvilket du designer, er dog trykfilerne. I vores trykfilsoplysninger finder du en tjekliste, som kan hjælpe dig med at sætte filen rigtig op. Send venligst dine trykfiler i PDF-format; JPEG og TIFF er dog også mulige. Endnu hurtigere kan det gøres med vores Design online-værktøj. Med dette kan du uden at skulle bruge ekstra programmel og uden grafisk viden hurtigt designe dine visitkort. Du kan også gøre brug af vores designservice. Her kan du booke vores designeksperter til at opfylde dine designønsker.

Kan jeg også få trykt mine visitkort på specielt papir?

Selvfølgelig kan du også få trykt eksklusive visitkort i vores webshop. Hvad synes du fx om at få trykt dine kontaktoplysninger på hamret karton? Den matte, strukturerede overflade virker særlig ædel. Optisk elegant og en særlig fin haptisk oplevelse det kendetegner Gmund-papirerne i vores Onlineprinters Art Classics sortiment. Fine linjer og strukturer parret med diskrete farver kendetegner papirerne i sortimenterne Renaissance, Baroque, Rococo og Modern Art. Blankt bliver det med papirtyperne CHROMOLUX® Pearl og Magic Chrome, som gør dine visitkort til en helt speciel blikfang. Her kan du spille med materialet hhv. den blanke forside og perfekt iscenesætte tekst og logoer. Den matte bestrøgne bagside er perfekt egnet til at blive beskrevet eller stemplet. En ekstra forædling er slet ikke nødvendig for disse papirtyper. Du er mere for der kulørte? Med vores Multiloft-visitkort har du muligheden for at sætte farvede accenter. Multiloft-papiret består af tre lag og er med en gramvægt på 750 g/m² særlig stabil. Det er dog farvekærnen i midten som fanger blikket.

Hvordan kan en høj trykkvalitet teknisk garanteres?

Vores trykkeri satser allerede fra 2006 på ensartede kvalitetsstandarder og kvalitetssikringer i vores trykprocesser. Såvel vores offsettryk (ProcessStandard Offset PSO) som også vores tryk-efterbehandling og digitaltryk (ProcessStandard Digital PSD) er certificerede. Desuden arbejder vi med de nyeste maskiner og videreuddanner vores personale løbende, for at kunne garantere en konstant god trykkvalitet. Dette er specielt vigtigt for genbestillinger af fx visitkort, som bestilles flere gange om året. For de trykte virksomhedsfarver skal jo være de samme hver gang.

Kan jeg som privatperson bestille visitkort hos ONLINEPRINTERS?

ONLINEPRINTERS tilbyder et stort udvalg af visitkort, som kan bestilles i små og store oplag. Særlig praktisk for privatpersoner: Du kan, alt efter hvilket produkt du vælger, bestille individuelle visitkort i oplag fra ti, 25 eller 100 stk.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind