Vores webshop i dit system: API-grænsesnit for enklere processer

Denne løsning forenkler dine processer, sparer tid og frigør ressourcer til andre formål. For eksempel overføres alle ordredata automatiseret, i stedet for at du skal indtaste ordrerne manuelt. Det fungerer også, hvis du allerede har en egen markedsførings- eller indkøbsportal (f.eks. Onventis, SAP/Ariba, Synertrade).

Sådan kan din virksomhed profitere af op.connect

Billede
Direkte opkobling til grænsesnittet
Kobl dit system helt nemt sammen med vores webshop. Du får en detaljeret API-dokumentation som hjælp.
Optimerede processer
Alle ordredata, inklusive fakturering, kan overføres til dit system via grænsesnittet. Disse automatiserede processer sparer tid og frigør ressourcer, dine medarbejdere kan bruge til andre formål.
Automatisk dataudveksling
Produkt-, ordre- og prisinformationerne udveksles automatisk via grænsesnittet. Dette er også muligt for ordre- og faktureringsdata.
Stort produktudvalg
Du har hele vores sortiment til rådighed: fra Roll-ups over reklameartikler og plakater til brevkuverter.

Fordele for dine brugere

Billede
Produktivitetsstigning
Ved hjælp af automatiserede processer frigøres ressourcer, som dine medarbejdere kan bruge til andre formål og være mere effektive.

Rammebetingelser

Billede

stort trykvolumen

Billede

API-opkoblingen er fuldstændig gratis

Her får du et overblik over vores serviceydelser

Vores trykeksperter er gerne behjælpelige

Hvilket produkt passer bedst til dig og din virksomhed? Hvordan fungerer den tekniske opkobling? Og hvordan fungerer det med skabelonerne og lagerlogistikken? Vores team står parat til at hjælpe og finder sammen med dig den bedste løsning til dine specielle krav. Ring eller skriv en e-mail til os.
Mandag - fredag
8:00 - 17:00 Uhr
Service-hotline
8988 6986
Billede
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind