En løsning, skræddersyet til dine specielle behov.

Sammen med vores partner O/D Media – markedsføringsspecialister med mere end 30 års erfaring inden for medieproduktion – tilbyder vi dig en omfangsrig marketing-service-portal. Denne portal håndterer komplekse processer og strukturer – også hvis du allerede bruger et SAP-grænsesnit eller er på udkig efter en teknisk løsning. På den måde kan du ikke kun bestille tryksager, arbejdsbeklædning eller andre produkter fra forskellige producenter, du kan også nyde gavn af yderligere ekstraydelser som f.eks. den komplette logistik- og messestyring.

Sådan kan din virksomhed profitere af OP.enterprise

Billede
Markedsføringsportal til komplekse processer
Vi opretter en egen portal i dit virksomhedsdesign, så du har mulighed for at tilbyde endnu flere trykprodukter. Fra det enkle trykprodukt til komplette messestande forenes på den måde forskellige leverandører og produkter i et system.
Logistikstyring
Om print-on-demand, lagring eller verdensomspændende forsendelse – vi sørger for den komplette logistik.
Overskuelig anvendelse
Roller som bruger, administrator og enkelte adgangsrettigheder kan indrettes og tilpasses helt individuelt. På den måde beholder du altid overblikket.
Fleksibel prisfastsættelse
Alt efter behov kan du fleksibelt styre pristillæg eller reklametillæg.
Organisering & messestyring
Vi støtter dig individuelt, sørger for at organisere dine dokumenter, låner dig en messestand og sørger for den komplette messestyring.

Fordele for dine brugere

Billede
Produktivitetsstigning
Ved hjælp af automatiserede processer frigøres ressourcer, som dine medarbejdere kan bruge til andre formål og være mere effektive.
Central indkøbsplatform
Dine medarbejder behøver kun at arbejde med ét system for f.eks. at bestille tryksager, digitale skabeloner eller arbejdsbeklædning – helt uafhængigt af leverandøren.

Rammebetingelser

Billede

Mellemstort til stort trykvolumen

Billede

engangsbeløb til oprettelse kr. 40.000 + et månedligt brugergebyr

Her får du et overblik over vores serviceydelser

Vores trykeksperter er gerne behjælpelige

Hvilket produkt passer bedst til dig og din virksomhed? Hvordan fungerer den tekniske opkobling? Og hvordan fungerer det med skabelonerne og lagerlogistikken? Vores team står parat til at hjælpe og finder sammen med dig den bedste løsning til dine specielle krav. Ring eller skriv en e-mail til os.
Mandag - fredag
8:00 - 17:00 Uhr
Service-hotline
8988 6986
Billede
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind